Mine piger / Freya / Freyas første år / 5 måneder

5 måneder

Så blev Freya 5 måneder gammel. Hun har i denne periode taget ca. 800 g på og vejer lige omkring de 5 kg.
Hun er begyndt at sætte faner for alvor, hvilket har givet hende en fin krølle på halen.
 
Hun er også ved at skrifte tænder, hvilket gør at hun næsten ikke kan spise sin mad. Hun kan ikke tygge sine godbider og hun kan ikke tygge sine kødben. Den ene dag var hun 2½ time om at spise ryggen fra en kylling.
Heldigvis er det snart overstået. Hun mangler stadig 3 hjørnetænder, men jeg håber de snart falder ud. Ellers må vi en tur til dyrelægen.
 
Freya har også været igennem sit første bad.
Kikkie havde fået noget "møg" i sine faner og måtte derfor vaskes. Det synes Freya så smadder sjovt ud. Hun stod med forbene på badekarets kant og logrede. Hun var så ivrig at hun fik sig møvet op over kanten og havnede på hoved i badekaret ved siden at Kikkie. Ja, så var hun jo våd i forvejen og kunne jo ligeså godt blive vasket med det samme.
 
Hun har også lært at hoppe op i sofaen, hvis hun husker at tage tilløb. Det gør hun ikke altid og så brager hun ind i kanten og ryger på rumpen igen.
 
Hvalpetræningen er slut og vi er startet på Kikkies gamle lydighedshold. Dejligt at være tilbage blandt gode mennesker og dygtige trænere. Nu skal vi til at lære for alvor. Vi har været der et par gange og Freya tager rigtig godt imod. Det er skønt at føle at man får noget ud af træningen. 
 
Vi har også været til vores første udstilling (se mere i afsnittet udstilling). Det gik rigtig godt. Vi tabte desværre "bedste baby" til en fransk buller, fordi Freya havde mere travlt med at snuse i gulvet end at holde hoved højt. Dommerne var smadder søde og gav både gode råd og mange chancer, men det lykkedes ikke denne gang.
Vi er tilmeldt næste udstilling og håber vi kan mødes med resten af Freyas familie. Det glæder vi os til.
 
Louise Østengaard | 4660 St. Heddinge  | kennelcavakikki@gmail.com