Mine piger / Freya / Freyas første år / 6 måneder

6 måneder

6 måneder:
Så forsvandt november måned også. Hold da op hvor tiden flyver.
 
I denne måned har vi været på udstilling i Nyborg. Her mødte vi Linet, Bianca og Ronja. Det var rigtig hyggeligt og hvor begge hvalpe dog er blevet store i forhold til deres mor ;-) Vi hilste også på Freyas Far Beethoven. Det var ren idyl.
 
Freya havde sin værste udstilling (til dags dato). Hun fik dårlig mave det lille pus, så det løb ud af hende imens vi gik rundt i ringen - øv. Før og efter var der ingenting, så måske var hun også spændt?
Det var ihvertfald 2 trætte hunde, der puttede i bilen på vej hjem.
 
Vi har også været en smuttur hos dyrelægen, for at få tjekket tænder. Jeg var begyndt at blive bekymret for, om hun måske havde dobbelttænder i overmunden - foruden den ene hjørnetand, der manglede at ryge ud.
Det var der heldigvis ikke og inden vi var færdige med at få hele munden undersøgt og alle tænder talt, var den sidste hjørnetand røget ud. Desværre nåede hun at sluge den, så vi fik den ikke med hjem. Freya har nu skiftet alle tænder og vi var heldige at få 3 af dem.
 
Freya og Kikkie nyder igen hinandens selvskab, selv om der har været en lille periode, hvor Kikkie har været meget træt af at være storesøster.
De leger mere end nogen sinde og også en anelse voldsommere (- synes jeg). Freya har ingen grænser og kaster sig over Kikkie og bider sig fast, hvor hun nu kan komme til.  Kikkie er heldigvis begyndt at sige lidt fra, men overgiver sig som regel og lægger sig fladt på gulvet, så "barnet" kan komme til.
 
Freya kan også selv hoppe op i sofaen, så her er der heller ikke fred mere.
 
 
Louise Østengaard | 4660 St. Heddinge  | kennelcavakikki@gmail.com