Mine piger / Freya / Freyas første år / 7 måneder

7 måneder

 
Så blev det lille myr 7 måneder gammel, hvor er hun altså blevet stor. Nu kan man rigtigt begynde at se fanerne på hendes hale og ben.
Vi er inde i en periode, hvor Freya er enorm nysgerrig, men også synes at alting er smadder farligt.
Hun har bla. fået øje på fiskene i akariet og kan bruge lang tid på at ligge og kigge på dem.
Hun reagerer også på billeder og lyd fra fjernsynet. Hunde får selvfølgelig skæld ud og besked på at komme ud af hendes hjem, mens andre ting blot bliver fulgt nøje med øjnene.
December bød selvfølgelig også på nisser - de var meget farlige, som de stod der helt stille på gulvet. Freya listede roligt tættere og tættere på, imens næsen kørte rundt på nissen - hun skulle have det hele med.
 
Vi har også været på udstilling. Det var en rigtig kold fornøjelse denne gang.
Da vi ankom og havde pakket vores ting ud, opdagede jeg at vi var kørt fra Kikkie kurv - øv. Heldigvis havde Linet "lært os" et smart trick sidst vi var afsted, så det kopierede vi. Begge hunde op på kassen, så de kunne putte sammen og holde varmen.
Selv om det var koldt, klarede begge pigerne det flot i ringen.
 
Lige før jul, var vi inde og besøge Molly og bytte julegaver. Molly er stadig ikke helt så tryg ved Freya, men det går den rigtige vej. Tilgengæld har hun fået en "lillebror" - en lille kanin - og han var spændende. Freya gøede det bedste hun har lært og ville så gerne lege med ham.
 
Juleaften var vi hos Tante Soffie. Freya synes bare hun er sød og vil så gerne lege. Tante Soffie kan godt lide guffer og Freya fik hurtigt lært hvordan man bærer sig ad med at få dem ud af skabet. Soffie og Freya kommer efterhånden rigtig godt ud af det med hinanden, selv om Freya ind i mellem synes den store hund er MEGET STOR.
 
 
Louise Østengaard | 4660 St. Heddinge  | kennelcavakikki@gmail.com