Mine piger / Freya / Freyas første år / 9 måneder

9 måneder

Så blev Freya 9 måneder og vejer nu 7,2 kg.
Begge piger har virkelig nyt februar måned. Bo har været hjemme i 1½  uge og jeg i 1 uge, så der har rigtig været tid til hygge.
Og det er da også det tiden er gået mest med i denne måned.
 
Hundetræningen har været aflyst pga. det dårlige vejr og der har ligget så meget sne, så selv Freya og Kikkie har fået nok. Freya synes bestemt ikke det har været sjovt tilsidst, når man synker så langt ned i sneen, at man dårlig nok kan gå.
 
Vi har også haft håndværkere på besøg i denne måned. først var freya meget begejstrede - nye mennesker der gad nusse,  men den støj det de endte med at lave, var bestemt ikke populær. Kikkie har ellers aldrig taget Freya kurv i brug, men da det den der stod længst væk fra larmen, fandt de alligevel ud af, at sove til middag i den.
 
Natten mellem d. 25. og 26. startede Freya sin første løbetid. Foreløbigt er det gået stille og roligt. Vi har givet hende løbetidsbukser på om natten, så hun stadig kan putte i senge. Det var hun nu ikke helt tilfreds med. Hold op hvor hun skældte ud - både på mig og på bukserne. Hun farede rundt i hele huset og gøede og gøede. Tilsidst faldt hun dog til ro og vi fik alle sovet lidt.
 
Vi har også taget hul på årets udstillinger. Det var dejligt at se Linet og Pigerner igen og vi fik også hilst på Helle og Balou. Det blev en rigtig hyggelig dag. Freya var lidt op ad køre fordi hun var i løb, men klarede det faktisk fint i ringen. Vi blev alle bedømt på gulvet, så vi ikke satte for mange dufte af på bordet.
Kikkie var tilgengæld ikke helt i hopla. Hun var træt og syntes bestemt ikke om dommeren. Vi tror måske også hun er på vej i løb. Balou var ihvertfald helt tosset med hende ;oD
Det blev til 1 pr. til begge pigerne.
Da vi skulle hjem fra udstillingen. Gik bilen i stykker i Korsør. Vi måtte vente i over i time på falck, der så måtte køre os hjem. Jeg havde sagt til falck, at vi havde 2 hunde med, alligevel sendte de en mand, der ikke ville have dem med i vognen.
Heldigvis var begge piger meget trætte efte den lange dag. Så de sagde ikke en lyd, da bilen blev spændt på falckbilen og trukke baglæns op på ladet. De sov sød på bagsædet hele vejen hjem.
 
 
Louise Østengaard | 4660 St. Heddinge  | kennelcavakikki@gmail.com