Mine piger / Kikki / Dagbog "det 1. år" / juli - august

juli - august

Lørdag d. 16. august 208
 
Endelig har min mor droppet den kedelige tørkost og har fundet på noget ny.
Hun siger hun er begyndt at råfodre mig...
Jeg blev noget overrasket, da jeg skulle have mad og min skål var fyldt med Kallun  Det smager bare så godt!
 
_______________________________________________________________________
 
Lørdag d. 9 august 2008
 
I dag startede hundetræningen op efter sommerferien. Nøj, hvor var det dejligt at se dem alle igen. Gitte (vores træner), hun var skrap og ville se hvor meget vi havde øvet os i ferien - mor grinede og sagde "ikke ret meget"  men jeg havde slet ikke glemt det - jeg kunne næsten det hele. gitte havde taget nogen bamser med, vi skulle lege med (læs: "søge efter). Det var smadder sjovt. Jeg stjal begge bamser og løb alt hvad jeg kunne, så der ikke var nogen der kunne fange mig  så jeg havde dem for mig selv....

Efter træning skulle vi til havefest hos min hunde-farmor og hunde-farfar. Der var også 2 børn med på 2 og 5 år. De var bare så søde og ville rigtig gerne lege med mig. Vi legede fanger og vi trak tov. Vi legede også gemmer i min kurv.... da vi kørte hjem, sagde mor at jeg havde været dygtig og ikke for voldsom over for børnene... Jeg smilede imens jeg faldt i søvn
 
_____________________________________________________________________
 
Lørdag d. 2. august 08
 
I nat vågnede jeg forbi jeg hørte en mærkelig lyd  Jeg for op og gøede og gøede for at vække min mor og far. Mor stod op og kiggede rundt i hele huset, men hun kunne ikke se noget. Hun sagde jeg skulle lægge mig og sove igen...
 Jeg kunne ikke sove - Lyden blev bare ved og ved. Jeg knurrede og gøede igen - Mor stod op og skubbede til far. "Der må være noget, når hun bliver ved", sagde mor og gik ud i dangen og tænte lyset.
Far stod også op nu og kom ud i gangen og pludselig kom en stor tudse hoppende fra køkkenet af og lige i mod mig  Jeg bakkede tilbage i soveværelset og tænkte, den der klarer far vist - jeg skal ikke nyde noget. Far fik genet tudsen ud af hoveddøren og så kunne vi sove igen.


Og vil i tænke jer, da vi skulle i seng igen, næste aften hoppede der en frø forbi min kurv i soveværelset.  Mor har lovet mig at tjekke hvor de kommer fra, for det var da et være renderri i mit hjem...
 
_____________________________________________________________________
 
Fredag d. 25. juli 08
 
I dag har jeg været på min første cykeltur.
I starten var jeg ikke særlig tryg ved situationen, så min mor måtte trække cyklen med trailer og mig, rundt og rundt og rundt i indkørslen til jeg havde vænnet mig lidt til den.
Mor prøvede ellers at lægge nogle guffer i traileren, men nej tak - den købte jeg ikke. Hver gang jeg forsøgte at "hoppe ud", stoppede mor cykler og satte mig tilbage i vognen og fortalte mig hvor dygtig jeg var. Hun havde også spændt mig fast med selen fra bilen, så jeg ikke kunne komme ud og risikere at komme til skade.

Efter en lille halv time var det ikke så slemt mere og mor tog en kort cykeltur rundt i indkørslen, for at være sikker på at jeg blev i vognen.

Så gik turen ellers over stok og sten - det var faktisk meget sjovt, sådan at få "luftet pelsen".
Vi kørte op til boldbanen i Næstelsø, hvor vi legede på den store græsplæne. Jeg løb og løb og løb og glemte helt hvor varmt det egentlig var.

Da jeg var blevet godt træt og havde fået lidt at drikke, kørte vi videre ud over bonderup til mor fik ondt i numsen og ville hjælp. Far synes det var smadder morsomt og grinede hele vejen, i mens han lå og kørte frem og tilbage på vejen for at vendte på os.
 
_____________________________________________________________________
 
Torsdag d. 24. juli 08
 
I dag var det bare så varmt, så vi gik en tur ned til naboens sø.

Her er bare så skønt. Det spændende vand, det høje græs, sommerfuglene, brumbasserne, vinden..... Jeg elsker det bare
 
_____________________________________________________________________
 
Onsdag d. 23. juli 08
 I dag er jeg bare SÅÅÅÅ træt. Min mor og far hentede mig hos Molly i går. Nøj, det har været en god uge. Vi har bare leget så godt sammen.
Men det er nu også meget rart at komme hjem igen. Jeg er så træt, så træt.

Min or og far havde en gave med hjem til mig fra deres ferie. De havde fået lavet et billed af mig i Prag. Min mor siger at vi skal have købt en ramme og så skal det hænge ude i gangen, så det er det første man ser når man kommer på besøg  det er bare så flot.
Jeg glæder mig til at se det sådan rigtigt, når det kommer op på væggen.
 
_____________________________________________________________________
 
Torsdag d. 17. Juli 08
 
I dag er jeg taget på ferie hos min bedste ven Molly.
Jeg skal bo hos hende i 6 dage, imens min mor og far er i Prag.

Det bliver rigtig sjovt. Vi skal lege en hel masse og Molly har lovet mig at jeg må møde nogle af hendes andre venner.

Jeg håber bare vejret bliver godt, så vi kan komme ud og gå nogle lange turer.
 
_____________________________________________________________________
 
Søndag d. 6. juli 08
 
I dag har vi været på Avnø og gå tur.
Nøj - der var mange nye dufte -min snude blev helt beskidt

Og der var millioner af sommerfugle og brumbasser, jeg kunne jage.
Min mor sagde at jeg lignede Simba fra Løvernes konge, da han skulle lære at jage - ti hi

Det var rigtig varm, så tilsidst gik jeg helt kold. Det var godt min far havde taget noget vand med.
 
_____________________________________________________________________
 
Lørdag d. 5. juli 2008
 
 Jeg er bare så træt for tiden. Min mor tror det er varmen?
Jeg gider heller ikke rigtigt at spise. Jeg vil bare gerne ha´ lov at sove.

Ind imellem vækker mor mig. Hun er vist lidt bekymret - så går vi en tur ned til søen eller op til møllen. Vi har også været oppe på den store græsplæne i Næstelsø - det var rigtig sjovt. Jeg fik lov at løbe og lege og snuse til alle de nye dufte. Jeg var godt nok trær da vi skulle hjem. Mor troede der var en vandhane deroppe, forbi pladsen bliver brugt til hundetræning, men det var der ikke og je var bare så tørstig. Så da vi kom hjem tømte jeg min vandskål 2 gange inden jeg fladede ud på gulvet.

 

I dag kommer Molly med sin mor og far. Hun har haft fødselsdag, så vi har købt en fin gave til hende - Jeg håber hun bliver glad. Jeg glæder mig i hvertfald til at vi skal lege


Så har Molly været her. I hvor var det godt at se hende. Det var bare ærgeligt at det var så varm - Jeg gad slet ikke lege.
Molly derimod, hun styrtede rundt i hele min have og fandt pinde i alle mulige afskygninger
Hun var også ret vild med at lege med bold - Jeg forstod ikke helt den leg!
Hendes far kastede bolden - så løb hun ud og hentede den og afleverede den til sin far, der så kastede den igen. Mærkelig leg  Hvis jeg først havde fået fat i bolden, ville jeg da aldrig bare have afleveret den - ikke uden af jeg fik en guf ihvertfald

Da vi skulle spise, opdagede jeg at Molly fik noget rigtig spændende mad. Så jeg foreslog at vi byttede. Den var hun heldigvis med på, så hun spiste min og jeg spiste hendes. Bare min mor snart forstår at jeg ikke gider det hvalpemad mere.
 
_____________________________________________________________________
 
 
Louise Østengaard | 4660 St. Heddinge  | kennelcavakikki@gmail.com