Gæstebog

Skriv besked...

Der er ingen indlæg

Tak fordi du besøgte vores hjemmeside. Skriv en lille hilsen i gæstebogen, så vi kan se du har været her. Så bliver vi super glad.
 

 

Cavoline | online_olsen@hotmail.com | www.cavoline.dk
16/03-2010
STORT tillykke med parringen... Så må hende Kikkie godt snart komme hjem til sin moar og faar. Hvor må det være hårdt at undvære sin pige i så mange dage. Men hvor er det dejligt de har parret, så kan I da være lidt rolige i sindet. Ønsker alt det bedste, og håber I får små vapser i huset om et par måneder. Jeg ved I kan og vil give dem en rigtig god opvækst! Knus fra Linet og co. på Fyn
Cavoline | online_olsen@hotmail.com | www.cavoline.dk
05/03-2010
Hej Alle to-benede og fire-benede :o) Hvor er det dejligt at se som I er blevet bidt af at komme på udstilling. smil. Det er der jo ikke noget at sige til. Jeg blev rigtig glad for at se at I havde tilmeldt Jer i Karup. Jeg kan informere om at vi har gjort det samme ;) og Balou er også tilmeldt, Så vi samles igen. Det er jeg RIGTIG glad for. Er så stolt af "mine" hvalpe og er så lykkelig over at jeg har sendt dem ud til de familier jeg har :D. Glæder mig til vi ses igen. I mellemtiden vil jeg krydse alt hvad jeg kan for at parringen af Kikkie kommer til at gå fantastisk. Hun er simpelthen sådan en dejlig og utrolig smuk tæve, det ved I jeg siger :) Held og lykke med det hele. Knus fra Linet, pigerne og Per.
Helle og Balou. | maler_helle@hotmail.com
27/02-2010
Hej alle 4.. Tusinde tak for en rigtig hyggelig dag. Det var super dejligt at hilse på jer, og se hvor stor Freya er blevet.. Og ikke mindst hilse på Kikki. Hun er super flot.. Håber køreturen hjem gik godt og smerte frit. Lige nu har jeg en hund, der er meget træt, men det var da også på tide han gik lidt kold.. Nu bliver det jo så spændende og se om Kikki er i løbetid, eller om det bare var Balou der var oppe og køre.. ;0) Håber vi snart ses igen. Mange hilsner fra Helle og Balou..
Tina van der Zee | tiger@post.tele.dk | www.cakichaspa.dk
22/02-2010
Hej Louise. Tusind tak for besøget. Det var rigtig hyggeligt. :-) Glæder mig til vi zez igen. :-) Hvor er de smukke begge to:-) og ja du har ret, hold da op nogle flotte faner Kikkie har. Thi hi, ligesom hendes mor.. smiler.
Yvonne | eiko5000@c.dk | www.kennelcleopatra.dk
07/02-2010
Hej med jer :O) Tak for jeres hilsen i vores gæstebog og de søde ord om hvalpene. De er også ret fantastiske! (synes vi selv) Jeg vil ønske jer alt mulig held og lykke hvis Kikkie også skal over til dejlige Herbie til parring + pøj-pøj med at finde de kærligste købere til det kommende kulds hvalpe! Mange hilsner fra Yvonne & Co.
Linda | www.torpscavalier.gominisite.dk
31/01-2010
Hejsa, hvor ser jeres hunde dejlige ud. Og lille smukke Freya, du er køn som din søster :0) super hjemmeside. Hvor bliver det spændende med Kikkie´s kommende kuld. Vi forventer også hvalpe her i foråret og glæder os rigtig meget til det. Tak for kigget. Mange hilsner Linda
Cavoline | online_olsen@hotmail.com | www.cavoline.dk
09/11-2009
Hej med jer! Mange tak for beskeden i vores gæstebog. Vi glæder os også rigtig meget til næste weekend hvor vi skal have samlet den lille hundefamilie igen :D Knus fra os på Fyn
Cavoline | online_olsen@hotmail.com | www.cavoline.dk
26/09-2009
Hej med jer derovre på den anden side ;o) I kan tro at vi nyder at følge med på jeres hjemmeside! Det er skønt at se hvordan lille Freya udvikler sig! Det går godt nok stærkt. Sikke nogle dejlige billeder der er af hende. Og så varmer det rigtig meget at se de to piger ligge og putte sammen og selfølgelig også lege sammen. Ronja er begyndt at skifte tænder. Hun har allerede tabt fire, hvor to af de nye er kommet frem og de andre to på vej. I torsdags var i København på landbrughøjskolen og få scannet Amanda og Bianca. De kunne ikke høre nogen mislyd på Bianca og Amanda er ikke blevet dårligere siden sidst hun blev scannet, hvilket Lisbeth synes var utroligt, Det er jo to år siden, så det var dejlige informationer vi fik. Nu venter vi bare på prolaps-resultaterne. En af hannerne fra Biancas første kuld er også blevet scannet og havde mislyd 0 og prolaps 1, så det er jo dejligt :o) Varme hilsener fra Linet og pigerne(moster, mor og søster)
helle jensen | maler_helle@hotmail.com
10/09-2009
Hej søster Freya og familien,, Sikke en fin hjemmeside du har dig.. Og hvor er du bare blevet stor og fræk. Hvor er der godt at se at dig og Kikki har det så godt sammen... Vi håber i alle har det godt. Jeg er startet til hvalpemotivation, og mor synes det går okay.. Jeg har blot lidt svært ved at koncentrere mig når vi er afsted. Der sker jo så meget spændende omkring mig :) Mange hilsner herfra Balou og familie.. :)
Cavoline | online_olsen@hotmail.com | www.cavoline.dk
10/08-2009
Hej med jer! Hvor er det dejligt at se så mange nye fine billeder af Freya, Hun er godt nok en lækker tøs. Havde godt tænkt det ville være svært at lære hende at være alene hjemme, for hun er og har altid været en stor puttepige:o) Lækkert videoklip hvor de leger. Det er næsten som at se Bianca og Ronja. smil Held og lykke med hvalpemotivation her en af dagene! Knus fra Linet, Amanda, Bianca og Ronja
<< 1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 51-60 61-70 71-80 81-90 91-100 [ 101-110 ] 111-120 >>
Louise Østengaard | 4660 St. Heddinge  | kennelcavakikki@gmail.com