Cavakikki´s BoogieWoogie

BoogieWoogie var den første hvalp, der kom til verden. Han blev født kl.19:06 midt på stuegulvet med rumpen først. En fin bl/t han med en fødselsvægt på 226g
 
BoogieWoogie skal bo hos sin far og hans familie Connie og Mette og kaldes Magnus.
 
 
Magnus har taget godt fra i vægt i denne uge. Han vejer 395g og er pt den størte i kuldet. Han har en tendens til at række tunge når han sover - det ser super sødt ud og så ligger han gerne på ryggen med alle 4 ben i vejret når han spiser.
Magnus var den første af hvalpene, der åbnene øjnene. De små sprækker gik lidt fra hindanden på dag 12.
Magnus har taget godt fra i denne uge og vejer 634g. Han har taget 227g på i denne uge.
Han rækker stadig tunge - Det ser så sødt ud.
 
Magnus og ChaChaCha har puttet en del i denne uge og gerne mellem Abbie´s poter - dejlig tæt på mælkbaren.
Uge 3: Magnus er en rigtig puttetrold. Han elsker at putte og han elsker at spise. Han er super hurtig i mælkebaren og da han er størrere end de andre, er han ikke bleg for at skubbe de andre til side. Når hvalpene spiser tømmer de gerne Abbie for mælk og der er Magnus god til at give lyd fra sig, da han bestemt ikke mener at han har fået mad nok.
 
Magnus er den første der selv er kommet ud af hvalpeklassen. Tirsdag da jeg kom hjem fra arbejdet, sad han lige så fint mellem benene på sin mor og bød velkommen sammen med de andre. Jeg fik ham over til hans søskende og Abbie gav dem alle mad. Bagefter var han meget træt. Det var altså hårdt at opleve den store verden.
Magnus vejer 619g
Skønne skønne Magnus. Han elsker at putte. Han kommer glad vraltende ud af kassen, når jeg kommer hjem fra arbejdet og vil meget gerne op og putte.
 
Selv om Magnus er et madøre, var han altså ikke særlig begejstrede da hvalpekosten blev serveret.Han flyttede en del rundt på hovede og ville overhoved ikke åbne munden. Der var mere mad på bordet i hele hans hoved end han fik spist. en halv til en hel tsk kunne det blibe til hvis jeg var heldig. Når han så blev sat tilbage på gulvet til de andre, skreg han op til Abbie kom og gav lidt mad - mors mad er bare bedst.
 
Efter et par dages mislykkedes forsøg, lagde jeg et håndklæde på gulvet og satte alle hvalpe ud. Magnus startede med at sætte sig lidt på afstand og kigge på de andre - lidt som om han lige skulle se hvad de havde gang i. Han fandt dog hurtig ud af at de andre faktisk spiste "det der stas" og så blev han hurtigt interesseret. Han spiser nu fint at skeen - om end mors mad stadig er bedst.
Magnus vejer 1117g
Uge 5:
I denne uge er Magnus blevet rigtig glad for legetøjet.
Han snupper det fra de andre og gemmer det inde i hvalpekassen i håb om at de andre ikke finder det og tager det fra ham igen. Det ser så sjovt ud når han kommer slæbende med bamser der er lige så store som ham selv.
 
Han er også blevet bedre til at spise sin opblødte tørkost og kan selv spise fra skålen nu - selv om mors mælk stadig er at foretrække.
 
Han vokser stadig godt og vejer nu 1372g.
Uge 6 var ugen hvor Magnus "blev væk". Hvalpene er blevet meget mobile og færdes efterhånden frit og den ene dag var Magnus altså blevet væk. Jeg ledte i stuen, på badeværelset, i haven og i bryggerset - men væk var han... til vi pludselig opdagede en pote stikke ud under døren i udestuen. Så var han kravlet imellem dør og skab og havde lagt sig til at sove bag døren op ad væggen. Der var der nemlig fred. 
 
Magnus elsker at komme i sofaen og putte og når jeg sidder der om aftenen og han bliver træt, kommer han hen og skrabe mig på benet for at sige "nu kan du godt tage mig op".
 
Magnus spiser nu helt selv uden problemer. Han er stadig den størte i kuldet, selv om Lucky gør et godt forsøg på at indhente ham.
Han vejer nu 1596g
 
Magnus er blevet rigtig god til at gå ud udenfor, når han skal tisse og er begyndt at løbe helt om bag terrassen og gemme sig,når han skal pølle.
 
Han er en rigtig puttetrold, der har fundet ud af at sofaen er det beste sted at sove. Så han forsøger ihærdigt selv at hoppe derop. Han er dog stadig for lille, så han hænger med forpoterne på kanten og klider lige så forsigtigt på maven ned på gulvet igen.
 
Han elsker at gå på opdagelse i haven og bedst som jeg tror at jeg har styr på ham er han væk. Så er han blevet træt og er trippet ind i huset og har fundet et roligt sted at sove.
 
Han var meget nysgerrrig da vi var på bondegårdstur og ville gerne undersøge den store verden. 
 
 
 
 
Magnus er rejst hjem til sin nye familie - Tillykke med ham.
Jeg glæder mig til at se ham igen.
Han vejede 2341g ved afrejse.
 
 
Louise Østengaard | 4660 St. Heddinge  | kennelcavakikki@gmail.com