Cavakikki´s ChaChaCha

ChaChaCha skal bo hos Anette og Preben og kaldes Maggie..

Hun er mærket med lyserødt halsbånd

 
ChaChaCha kom til verden kun 20 min efter sin bror - kl. 19:53
Hun en fin bl/t tæve med lidt hvidt på brystet. Hun kom til verden med hoved først og vejede 214g
 
 
 
 
 
ChaChaCha er den af pigerne, der er mest gang i. Hun møver rundt i kassen og skiger op, når hun ikke kan finde de andre igen. Hun er god til at skubbe de andre til side i mælkebaren, så hun kan få mad, når hun er sulten og så elsker hun at putte med sine søskende.
Hun vejer 372g
Det er som om ChaChaCha og Slowfox har byttet roller i denne uge. ChaChaCha har fundet ud af at holdet sig på den rigtig side af Abbie i denne uge - Tæt på mælkebaren og klar til at spise. Hende og Magnus (BoggieWogie) har puttet en del mellem mors poter.
ChaChaCha åbnede øjnene her til morgen på dag 14. Hun vejer nu 559g
Uge 3: 
ChaChaCha er en puttetrold. Hun elsker at ligge enten sammen med sin mor eller søskende. I denne uge har hun fået åbnet øjnene helt og hun har fået godt styr på sine ben og kan efterhånden komme godt rundt i hvalpekassen. Hun tager gerne et par skridt og sætter sig så på rumpen og kigger lidt rundt inden hun tager et par skridt mere. 
Hun vejer 569g 
ChaChaCha var i starten lidt skæptisk da hun blev introduceret for hvalpefodderet. Hun snuste lidt til det og slikkede lidt i sig, men var ellers ikke super begejstrede. Der gik dog kun et par dage og så fik hun smag for det. Hun er i øjeblikket den af hvalpene der er bedst til at spise. Hun har ikke tålmodighed til at vente på at de andre får slikket skeen færdig, så hun stikker selv hoved i madskålen og spiser stort set selv nu.Ind i mellem får hun sat en pote op i skålen, men hun hiver den lige så hurtigt til sig igen og man kan næsten se på hende at det bare for mærkeligt med våde poter.
 
ChaChaCha er også blevet rigtig god til at styre sine ben og er i slutningen af ugen også begyndt at lege med sine søskende. 
Hun vejer 1022g og har fået lyserødt halsbånd på.
Uge 5:
Maggie er altså sød. Hun elsker når jeg sætter mig på gulvet, så kommer hun straks løbende og skal op og putte.
Hvalpenes "verden" er blevet udvidet en del i denne uge og i starten var det lidt af en mundfuld for Maggie. Da de skulle i haven satte hun sig ned og kiggede på de andre, der stormede afsted. Det virkede som hun lige skulle observere hvad det egentlig gik ud på og om det nu var sikkert. Men der gik ikke lang tid, førend hun kom luntende efter de andre. Og når hun først har set tingene an en gang, så styrter hun bare afsted og holder sig bestemt ikke tilbage.
 
Og så var hun altså helt vild med Malte (min nevø på 2 år), da vi havde besøg af ham. Hun kravlede rundt om ham og slikkede løs på hans hænder. Selv da de andre blev trætte og kravlede i kurven for at sove, så var hun slet ikke færdig med at skulle nusses.
 
Hun spiser helt selv nu og kommer når madskålen bliver sat frem. Hun har også lært at drikke og er faktisk den eneste af hvalpene, der (endnu) ikke har sat en pote i mad- eller vandskålen.
Uge 6: 
Maggie er "den stille" hvalp i kuldet - ikke sådan forstået at der ikke er gang i hende, for det er der bestemt, men hun gør bare alting på sin egen måde, så hun virker mere stille og "uskyldig" end de andre.
 
Hun er rigtig nysgerrig og var den eneste af hvalpene, der ikke faldt søvn da de var med ude og gå tur på tramnpestien. Hun lå pænt helt fremme i vognen og kiggede ud - hun skulle have det hele med. 
 
Hun kan sagtens sige fra over for sine søskende og give igen, men det er aldrig hende der starter balladen, når der lægges op til narrestreger.
 
Hun spiser rigtig flot af sin opblødte tørkost og har nu indhentet Mille og er derfor ikke længere den mindste i kuldet.
Hun vejer 1494g
 
Uge 7:
Maggie har udviklet sig rigtig meget i denne uge. Hun er blevet rigtig god til at sige fra overfor sine søskende, når hun synes de bliver for strenge.
 
Hun er den eneste af hvalpene, der konsekvent går helt ud på græsset hver gang hun skal tisse eller pølle.
 
Maggie overraskede mig virkelig positivt da vi var på bondegårdsbesøg. Hun var så nysgerrig på alle dyrene og gik virkelig til den og skulle undersøge alting. Det var så dejligt at se. Hun virker til at hvile rigtig godt i sig selv.
 
Og så er hun et rigtigt puttehovede, der elsker at ligge i sofaen. Hvis jeg ikke lige er i stuen, kan der pludselig komme et hylen og skrigen derinde fra, så jeg farer derind for at se hvad der sker. Så sidder Maggie lige så fint foran sofaen og hyler op fordi hun er for lille til selv og komme derop - skøre tøs.
 
Hun vejer 1710g
Søde skønne Maggie er rejst hjem til sin nye familie. Hun vejede 2138g ved afrejse.
Jeg ved at hun får det helt fantstisk.
 
 
Louise Østengaard | 4660 St. Heddinge  | kennelcavakikki@gmail.com