Cavakikki's Iris

 
Cavakikki's Iris blev født som den første i kuldet kl. 16:34. Hun er en fin ruby tæve på 254g 
 
Iris er efter 1. uge, den største af pigerne i kuldet. Hun fandt hurtigt vejen til mælkebaren og suger godt til, når der skal spises. Efter måltidet ligger hun helt fladt på maven og sover tungt. Hun ligger ofte og hygger bag ryggen på Abbie, men hun nar ingen problemer med at finde rundt til mælken af den grund. Hun vejer nu 429 g
 
 
Skønne Iris er stadig den største i kuldet. Hun vejer 630g, men hendes "forspring" er ikke så stort mere, som det har været. 
Hun var rigtig nem at klippe negle på, da hun nyder at ligge på ryggen og bliver nusset på maven. Hun er den sidste, der begyndte at åbne sine øjne.
 
Iris er en lille bulderbasser. Hun puffer gerne de andre væk, når hun skal til i mælkebaren og hun går gerne til flere patter. Hun vejer nu 817g. Selv om hun er størst er hun kommet godt op på benene og kommer godt rundt i kassen.
 
 
Iris er den store udbryder "konge". I søndags, da jeg kom fra hundetræning, manglede der 4 piger i hvalpekassen. Iris og Liljekonval var kravlet tværs gennem stuen og lå og puttede på den store madras. Mandag da jeg kørte på arbejdet havde jeg derfor sat ekstra hegn op i stuen, men alligevel var det lykkedes Iris og komme ud og finde madrassen. Abbie var bund ulykkelig, for hun kunne jo ikke komme ud efter hende. Tilgengæld var Freya lykkelig, for så fik hun endelig chancen for at passe på en hvalp.
Iris var ikke så begejstret for at spise tørkost i starten. Det betød at hun midt på ugen blev overhalet i vægt og ikke længere var den største i kuldet. Hun har dog fundet ud af, at tørkost også er mad og spiser fint løs igen. I går tog hun derfor 75g på (på et døgt! - vildt) og er derfor igen den største af pigerne. Hun vejer nu 1123g
Iris er mærket med lilla halsbånd.
 
 
Uge 5: Lige så meget som Iris elsker at putte, elsker hun også at gå på opdagelse og det kan godt have sine konsekvenser ind i mellem. I sidste uge brød hun ud af indhegningen, hvilket bla. gjorde at jeg fjernede indhegningen, så hvalpene bare var i stuen, så Abbie ikke skulle være så fustrede over ikke at kunne komme til hende. Det var Iris glad for, for hun ville meget hellere putte på hundepuden end i hvalpekassen. Tirsdag morgen blev vækket kl. lidt i 4:00 af et frygteligt skrigeri fra en hvalp. Først tænkte jeg at det dog var utroligt t Abbie ikke bare kunne give dem noget mad og blev derfor liggende lidt i sengen i håb om at hun "ville klare jobbet". Men skrigeriet blev ved, så jeg stod op og gik i stuen. Abbie lå lige så fint i kassen og gav babyerne mad (så det var jo dejligt), men der manglede en hvalp. Jeg ledte alle vegne - under borde og reolen, bag hvalpekassen og sofaen og under alle tæpper, men væk var Iris. Indtil jeg fik lokaliseret lyden ovre fra puden... Iris var simpelhen kravlet bag puden og lå nu under radiatoren (som jeg heldigvis slukkede for da jeg lod hvalpene være i hele stuen) og kunne ikke selv komme ud, fordi der ikke var plads at vende om på og puden er for stor og tung til at hun kunne skiubbe den væk - ja og Abbie kunne jo heller ikke finde hende. Så selv om Iris var meget glad for at ligge og putte der, har jeg fjernet puden til hun er blevet lidt større, så det ikke sker igen.
 
Heldigvis har episoden ikke gjort hende mindre nysggerig. Hun fiser stadig rundt i hele huset og går gladeligt på opdagelse i alle andre små smut huller, hun nu kan finde.
 
Iris vejer nu 1395g
 
Uge 6: Pigerne ligner generalt rigtig meget hinanden af sind.Iris skiller sig dog lidt ud, ved at hun er rigtig god til at trække sig når hun får nok af sine søskende. Hvis hun bliver træt førend de andre finder hun en roligt sted, for hun kan "gemme" sig lidt. Det kan være bag de stores pigers bur eller under en stol. Så lægger hun sig der snupper en lille lur. Når de andre piger så er færdige med at lege og er faldet til ro og er færdig med at bide i hinanden, lister hun hen og putter sig sammen med dem igen. Det er så skønt at se.
Iris er og bliver den største i kuldet. Hun elsker bare mad og har rigtig svært ved selv at stoppe. Så selv om de lige har fået tørkost, er hun ikke bleg for lige at rende efter mor Abbie også og se om hun lige giver en tår mælk også. 
Iris vejer nu 1773g
 
Skønne Iris er også blevet en bisse i denne uge. Hun render lystigt efter sine søskende og små-slås lidt med dem, for derefter at stikke af og gemme sig så de andre ikke kan finde hende. Hun er også utrolig kærlig. Det var meget tydeligt at se, da pigerne var med mig på job. Hun elsker at blive nusset og ruller gerne om på ryggen, så man kan nusse hendes mave.
Iris vejer 2131g. Hun skal på hos Kia og John og deres 3 børn i Værløse.
 
Skønne Iris skal frmeover kaldes Nala. Hun minder mig mere og mere om sinn mormor Kikki, da hun var hvalp. Hun er blevet lidt af en bisse i denne uge og er ikke bleg for at rende efter sine søskende og småslå lidt med dem. Hun vil også rigtig gerne i sofaen eller bare op og putte.
Hun slutter af på en vægt på 2381g
 
Louise Østengaard | 4660 St. Heddinge  | kennelcavakikki@gmail.com