Cavakikki's Liljekonval

Cavakikki's Liljekonval blev født som nr. 2 i flokken. Hun er en skøn bl/t tæve med en lille hvid blis på brystet. 
 
Liljekonval er nu 1 uge gammel og vejer 398g.Hun er gået fra at være den anden mindste i kuldet, til den anden største i denne uge. Hun er god til at give lyd fra sig når det er spisetid, så der er ingen der er i tvivl om at hun er sulten. Hendes trædepuder er blevet sorte og næsen er også begyndt at blive fin mørk.
Hun rækker ofte tunge.
1 uge gammel
 
Liljekonval er stadig den anden største i kuldet. Hun vejer 612g. Hun er god til at rejse sig på forbenene og kommer godt rundt i kassen. Og bliver hun sulten, er hun god til at skrige op, så man ikke er i tvivl om at det er nu. 
Hendes øjne var stort set helt åbne i morges, da vi stod op.
 
 
 
Så blev Liljekonval 3 uger. Hendes lille hvide blis på brystet er næsten væk. Hun spiser godt og bliver hængene i mælkebaren så længe det er muligt. Hun vejer nu 800g.
 
Uge 4: Liljekonval var den første pigerne der fandt ud af at komme ud af hvalpekassen selv. Fredag eftermiddag da Abbie skulle til at give dem mad, var der godt gang i dem alle i. Abbie stod foran kassen og forsøgte at få et overblik over, hvordan hun skulle komme ind til pigerne uden at træde på nogen af pigerne, der flokkedes foran indgange og bare gerne ville have noget mad. Liljekonval udnyttede muligheden og kravlede op på sine søskende, fik fat i kanten af kassen og kravlede over. Bum og så lå hun ude på tæppet foran kassen og kunne komme første til mælkebaren.
Igen i søndags, da jeg kome hjem fra hundetræning, lå Liljekonval og Iris og sov skønhedssøvn på madrassen i den anden ende af stuen,imens Abbie trippede rundt og forsøgte at holde styr på alle sine børn.
Liljekonval er nok den af pigerne, der er mindst begejstrede for at spise tørkost. Den skal have den helt rigtige konsistens for at hun gider at spise den. Hverken for tyndt eller for tør. Hun synes helt sikkert at mors mad er bedst og formålede midt på ugen i en kort periode, at "overhale" Iris og blive den største i kuldet. Hun er nu tilbage som den 2. største igen og vejer 1053g.
Liljekonval er mærket med lys orange halsbånd.
 
Liljekonval er blevet en rigtig bisse i denne uge og kører lidt på "duracell". Hun løber rundt i hele huset, så man skal passe på hvor man træder. Hun virker til at være lidt mere vågen end sine søstre, hvilket hun ikke er bleg for at udnytte. Hun bider sig gerne fast i øre, snu, hale eller hvad som helst, hun lige kan få fat i på sine søstre. Og så rusker hun dem...Rigtig strid. I starten af uge var de andre piger ikke så gode til at give igen, men det er de heldigvis kommet efter. 
Hun gør det også når de skal spise, så der er jeg lige lidt over hende - både så hun får noget mad, men også så det ikke bliver en dårlig oplevelse for de andre at få mad. Liljekonval vejer nu 1299g
 
 
 6 uge: Liljekonval kører stadig på "duracell" omend de andre piger i perioder, er ligeså fyldte af energi som hende. Hun er her og der og alle vegne og er ikke bange for noget som helst. Hun er altid at finde i nærheden af nogle af hendes søskende. Når den en af hendes søskende bliver kedelige og falder i søvn, bider hun bare videre i en anden til hun tilsidst selv går kold. Når vi er i haven og lege, kan hun pludselig godt være væk. Så er hun blevet træt og er gået ind i buret for at sove. Hun er rigtig glad for nyt legetøj og kaster sig straks over det. 
Hun var også den første af pigerne, der hoppede frem mod Nitro (Han labradoren vi besøgte) og lagde op til leg.
Ind i mellem kan det være svært for Liljekonval at holde fokus på maden, for hvis der nu lige sker noget andet hun skal holde øje med også... Hun er dog god til at spise og vejer 1563 g
 
Liljekonval fortsætter i samme stil. Hun er nysgerrig og altid først fremme i skoende. Hun er rigtig glad for tæer, sko og snørrebånd. Hun er, sammen med Lille Hjerteblomst, også begyndt at hjælpe mig med havearbejdet. Blomster bliver plukket og træerne "beskåret". Man skal være over de to barylere hele tiden.
Hun har haft det lidt svært med varmen - ikke energimæssigt, der er stadig fuld skrue på, men maden har ikke været så interessant. Hun er dog rigtig god til at få drukket vand.  Hun vejer nu 1897g.
Liljekonval skal bo hos Mie og får en storebror, der hedder Carlo. Hun flytter til Farum.
 
Liljekoval skal fremover kaldes Cille. Hun er rigtig strid og meget nysgerrig. Hende og Lille Hjerteblomst leger ofte sammen og går på plyndringstogt i haven. Pludselig kommer de rendende med et stort blad eller lang gren eller også knaver de lystigt i min vindrueplante. 
Hun mister ofte sit halsbånd i leg, så ligger det pludselig og flyder et eller andet sted. Jeg tror at det sker når hende og Viol leger sammen. Tilgengæld laver hun ofte samme nummer med Lille Hjerteblomst. Så stikker hun lige snuden ind under hendes halsbånd, bider sig fast, hiver til og løber så sin vej triumferende med Lille Hjerteblomstens halsbånd i munden.
Cille har også opdaget af Freya gør for at få opmærksomhed, så det er hun også begyndt på ind i mellem. Specielt når jeg kommer hjem fra arbejdet, lyder der et forfærdigt skrig inde fra stuen af når jeg låser døren op, så jeg styrter afsted og tror at noget er galt. Så står hun lige så fint med forpoterne op ad hegnet og hyler og skriger imens halen logre derud af og batre venter på at jeg snupper hende op og siger goddag - skøre tøs.
Hun vejer 2198g
Louise Østengaard | 4660 St. Heddinge  | kennelcavakikki@gmail.com