Hvalpe / Hvalpe 2017 - Abbie´s 2. kuld - "Forårs-kuldet" / Cavakikki's Lille Hjerteblomst

Cavakikki's Lille Hjerteblomst

Cavakikki's Lille Hjerteblomst er født som den mindste i kuldet. Hun blev født kun 8 min efter sin søster. Hun er lille bl/t tæve på 226g. 
 
Lille søde Lille Hjerteblomst er fortsat den mindste i kuldet. Hun er den første, hvis næse og trædepuder er blevet helt fine sorte. Hun er let at kende i kuldet, da hun ofte rækker tunge i mens hun sover. Hun tabte sig lidt det første døgn, men er god til at finde mælkebaren og vejer nu 365g.
 
 
Lille hjerteblomst har taget godt fra på vægten i denne uge og er ikke længere den mindste i kuldet. Hun vejer nu 536g. Hun er kommet godt op på forbenene og er faktisk også den der styrer sine bagben bedst. Det gør hende meget mobil i forhold til de andre, så hun finder hurtigt vej til den bedste plads i mælkebaren. Og er mor Abbie ikke lige i nærheden stikker hun i et hyl, så man tror hun sidder fast et eller andet sted, så både Abbie og jeg springer op. 
Lille hjerteblomst havde åbnet øjnene da vi stod op i morges.
 
 
Uge 3 er gået og Lille Hjerteblomst er her og der og alle vegne i kassen. Hu er lyn hurtig på benene og er hurtig inden under mor Abbie, når det er madtid. Hun vejer 690 g.
Hun elskervat putte med Paeonia.
 
Uge 4: Lille Hjerteblomst er blevet en rigtig bisse. Hun er den af pigerne der leger mest. Hun har ofte fat i en bamse eller sine søskendes ører eller hale og rusker det fra side til side. Det ser så sødt ud. Hun er heller ikke bleg for at bide sig fast i ens tær, når hun er ude af kassen.
Lille Hjerteblomst var også ude af hvalpekassen, da jeg kom hjem i søndags. Hun lå lige så fint og puttede med paeonia på tæppet lige uden for kassen. 
Hun er blevet super god til at spise selv, omend hun gerne vader tværs igennem tallerkenen og sætter poteaftryk af alle vegne. Hun vejer 977g.
Lille hjerteblomst er mærket med gråt halsbånd.
 
Søde Lille hjerteblomst elsker at lege. Hun er rigtig glad for legetøjet, men også tæpper (eller det viskestykke, jeg lægger ud, når de skal spise) kan blive et sikkert bytte, hun med glæde forsøger at trække gennem stuen og gemme i hvalpekasse, så hun har det for sig selv. Alt skal bides og tygges i.
 
Hun var ikke helt tilfreds med mig, da de skulle have ormekur i mandag. Ormekuren er en tynd lyserød væske, der gives via en sprøjte i munden. Hun spyttede og rystede på hovede og gjorde et ihærdigt forsøg på at få mig vist at det sprøjt gad hun ikke at spise.
Hendes mad er hun tilgengæld blevet glad for og vejer 1242g
 
Uge 6: Lille Hjerteblomst og Viol ligner rigtig meget hinaden sindsmæssigt. De er lige nysgerrige, lige bissede og lige aktive og lige meget nogle puttetrolde. Og så har de det med at bliver væk... En af "ulemperne" ved at hvalpegården er væk og hvalpene er i hele huset, er at man pludselig mangler en hvalp. Og jævnligt er det altså Lille Hjerteblomst eller Viol.
Den ene da var Lille Hjerteblomst så meget væk, at jeg faktisk begyndte at blive bekymrede for om hun virkellig kunne være blevet så nysgerrig, så hun havde forvildet sig ned baggerst i haven og mast sig ud gennem hæk og hegn... Jeg kunne simpelhen ikke finde hende. Jeg kravlede rundt både inde og ude og ledte alle vegne. Tilsidst opdagede jeg hende dog under det ene skab i udestuen, hvor der kun lige var plads nok til hende og hun sov deklig trygt.
Lille Hjerteblomst er altid klar til mad og vejer 1548g
 
 
Jeg er ved at lure Lille Hjerteblomst´s gemmesteder, når hun  "bliver væk". Det virker som om hun har fået en forkærlighed for sko. Så ofte ligger hun og hygger sig på min skoreol. Hun er, sammen med Liljekonval, også begyndt at hjælpe mig med havearbejdet. Blomster bliver plukket og træerne "beskåret". Man skal være over de to barylere hele tiden, når vi er i haven. Pludselig kommer de løbende med et blad eller en lang gren fra min klematis.
Lige så nysgerrig hun er, lige så meget elsker hun at putte. Hvis jeg sætter mig på jorden kommer hun løbende eller hvis jeg sidder i sofaen om aftenen gør hun hvad hun kan for at komme op. Hun møsser gerne en på hagen.
Lille Hjertebloms spiser bedst om morgen, når det ikke er så varm. Alligevel har hun taget godt på og er nu den 2. største i kuldet. Hun vejer 1964g
Lille Hjerteblomst skal bo hos Loa og Arn og deres børn i Haslev.
 
Lille Hjerteblomst er blevet min lille havehjælper. Hun spiser simpelhen alt. Man skal være over hende hele tiden. Hun går ofte på opdagelse sammen med Cille og finder "spændende" ting i haven. Pludselig kommer de løbernde med et stort blad eller lang gren ud af munden. Ind i udestuende på legetæppet eller ud på skoreolen, for at se om de kan gemme sig, med deres fangst og så splitter de det ad i atomer... 
Lille Hjerteblomst er meget glad for Tante Freya. Hun elsker at putte med hende eller lege med hende. Hun hænger ofte i hendes øre eller hale eller springer rundt oven på hende hvis Freya lægger sig ned. Når Freya blivef træt af det og begynder st snerre lidt, så vasker hun hende kærligt i hele hovede og smider sig på ryggen lige under Freyas hovede og bider hende kærligt i hagen. ind i mellem er hun også begyndt at små gø lidt, når hun leger.
Lille Hjerteblosmt vejer 2328g
Louise Østengaard | 4660 St. Heddinge  | kennelcavakikki@gmail.com