Cavakikki's Paeonia

Cavakikki's Paeonia blev født som den sidste i kuldet kl. 18:40 med en kampvægt på 306g
 
Paeonia tabte sig en del det første døgn og det gik hurtigt op for mig at hun "klikkede", når hun spiste. Når hvalpe "klikker" betyder det ofte at de ikke kan danne vacum, når de sutter og derfor ender med at hive luft med ind når de spiser. Det gør at maven kun fyldes halv med mælk og resten med luft. Det betød at hver gang hun skulle spise måtte jeg lige give hende lidt hjælp og holde munden ind til Abbie, så hun kunne lære at danne vacum og derfor har hun ikke taget lige så meget på som de andre. Hun var heldigvis den største i kuldet, så hun har haft nået at give af og trives veldig fint alligevel. Hun er ved at få styr på sutteteknikken og vejer nu 363g 
Ligesom Lille Hjerteblomst sover hun ofte med tungen ud af munden.
 
 
Paeonia har efterhånden fået helt styr på det med maden og vokser fint i sin egen rytme. Hun er den mindste i kuldet med 525g, men hun er livlig og trives fint. Hun er den eneste, der har formået at kravle over Abbie for at komme hen til mælkebaren og så var hun den første til at åbne sine små øjne og sige goddag til verden.
 
Uge 3: Paeonia putter en del med Lille Hjerteblomst og er også de sidste par dage begyndt at små lege lidt med Viol. 
Hun er god til at holde sig til, når mor Abbie kommer til med mælkebaren og vejer nu 663 g
 
Uge 4: Paeonia er nok den af hvalpene, der synes allerbedst om tørkosten. Hun slubrede det i sig fra dag et og har stort set spist selvstændigt fra start. Ligesom Viol er hun rigtig god til at spise fra tallerkenen på gulvet og styrer rigtig fint. Hun vejer 926g nu.
Paeonia var også ude af hvalpekassen, da jeg kom hjem i søndags. Hun lå lige så fint og puttede med Lille Hjerteblomst på tæppet lige uden for kassen. Hun er en rigtig hyggefis og er altid at finde i nærheden af en af sine søskende.
 
Paeonia og Viol ligner rigtig meget hinanden og de elsker at lege og putte sammen. Ind i mellem rotte de sig også sammen, når Liljekonval bliver for streng. Så render de efter hende og giver igen af skamme skuffe, som hun giver dem. 
 
Paeonia elsker at putte i hvalpekassen og finder selv tilbage til den, når hun er mæt af indtryk. Så når hun pludselig forsvinder, er hvalpekassen et godt sted at kigge efter hende. Så har hun ofte fundet en bamse eller en af sine søstre at putte med. 
 
Paeonia vejer 1180g
 
Uge 6: Paeonia ligner Lille Hjerteblomst og Viol rigtig meget sindsmæssigt. Hun er dog en anelse mere forsigtig end de to andre, men finder dog hurtigt modet frem igen.
Det var ret tydeligt da vi besøgte Nitro (den store labrador) den anden aften. I det han blev lukket ud i haven til os, stak Paeonia i et stort hyl, som om han trådte hårdt på hende. Han var dog en hel meter væk og der var ingen der rørte hende. Hun røg om bag klapvognen og gemte sig bag hjulet. Her så hun til imens Liljekonval lystigt sprang frem mod Nitro, der pænt gik et par skridt baglæns. Det var dog nok til at Paeonia fandt modet frem igen og langsomt kom lidt nærmere. Inden vi kørte hjem derfra, var hun helt henne og bide ham lidt i poten. Det var altså lidt sjovt at observere.
 
 
Ellers er hun ligeså fræk som de andre. Bider gerne de andre i ørerne eller halen, gå efter mine (og alle andre, der kommer forbi) tæer, sko eller bukseben.
Hun spiser godt og vejer 1531g
 
 
Paeonia er nok den af hvalpene, der har udviklet sig mest i denne uge. Hun er slet ikke lille og forsigtig mere. Hende og Viol småslås jævnligt. Paeonia er også begyndt at smågø når hun leger og så vrikker hun med numsen (ligesom BoogieWoogie fra sidste år gjorde - og stadig gør), når hun lægger op til leg.
Paeonia valgte nærmest selv sin nye familie. Hun skal bo hos sin far og bliver derfor en del af flokken hos Ulla og Martin og deres datter i det jyske.
Da Ulla og Martin var her, løb hun lige i favnen på dem og delte en masse møs ud. 
 
 
Paeonia skal fremover kaldes Luna. Hende og Peonia leger ofte sammen og er også nået til det punkt, hvor leg ofte går over i små slåskampe om hvem der egentlig skal bestemmer.
Luna minder mig rigtig meget om Magnus fra sidste kuld. Hun er begyndt at gø når hun leger og hun vrikker med numsen, præcis på samme måde som han gjorde og stadig gør, når han lægger op til leg. Hun er så sød. 
Luna vejer nu 2210
Louise Østengaard | 4660 St. Heddinge  | kennelcavakikki@gmail.com