Cavakikki´s Slowfox

Slowfox skal bo hos Oda og Jørgen.
Hun skal kaldes Mille.
 
Slowfox var den sidste hvalp der kom til verden. Hun blev født kl. 20:59
En fin lille bl/t tæve med en fødselsvægt på 201g.
Hun kom ud med hovede først. Fosterhinden var sprunget, så hun var lidt svær for Abbie at få helt ud. Jeg måtte hjælpe lidt til men der var godt liv i hende under hele forløbet. 
 
 
Slowfox virker til at være den mest rolige i kuldet. Hun kan både ligge for sig selv og sove eller putte med de andre. Hun vil aller helst ligger mellem Abbies forpoter og sove eller halvt op af ryggen på hende. Hun skriger kun op, hvis hun er sulten og "kommer i klemme", fordi hun prøver at møve sig under Abbie for at komme fra forpoterne og om til mælkebaren. 
Hun var den mindste ved fødslen, men følges meget godt med ChaChaCha nu og vejer også 372g
Der er kommet godt gang i Slowfox i denne uge. Hun har fået benene godt ind under sig og kommer langt omkring i hvalpkassen.  Når Abbie har været ude og kommer ind igen, er Slowfox lynhurtigt inde under hende og forsøger at strække halsen op til mælkebaren. Det skal Abbie lige vende sig til og ender med at dreje nogle gange rundt om sig selv, for at finde ud af hvordan hun skal komme ned og ligge uden at få lagt sig på hende. Det resulterer ofte i at Slowfox kommer bag ryggen på hende, når hun får lagt sig og derfor ikke kan finde om til mælkebaren. Så skriger hun op til Abbie enten får drejet sig rundt igen eller jeg snupper hende og får hende lagt på plads.
Slowfox vejer 587g
Uge 3:
Den 3. uge er gået og Slowfox har fået godt styr på sine ben. Hun er i øjeblikket den af hvalpene, der bevæger sig hurtigst rundt i hvalpekassen og giver sin mor kamp til stregen, når hun kommer ind til dem. Hun er her og der og alle vegne og skriger gerne op, hvis hun mener at Abbie er for længe om vaskeriet og bare skal se at få givet hende noget mad. 
Hun kommer godt rundt i hvalpekassen og er rigtig god til at få skubbet rundstokkende ud af deres huller i kassen, så de ligger halvt oven i hendes søskende. Hun virker meget nysgerrig. 
Hun vejer 587g  og er pt den anden største i kuldet.
Mille var, sammen med Lucky, den af hvalpene, der fik hurtigst styr på benene. Hun er her og der og alle vegne. Hun er strid på sine søskende og bider dem gerne i halen eller hænger på ryggen af dem. Hun små knurrer også når hun leger - det er så hyggeligt og sjovt at lytte til. 
 
Hun har lidt svært ved at koncentrere sig om at spise hvalpekosten. Hun springer rundt, kravler op af mig eller lister sig ind på sine søskende. Hun har slet ikke tid til at spise, så det er om at fange hendes interresse med skeen i de øjeblikke hvor hun sidder stille og lige skal finde på noget nyt. Hun er som regel også den der er vågen i længst tid, og bider gerne i sine søskende, når de er lige ved at falde i søvn.
 
Hun er også rigtig svær at holde inde i hvalpekassen. Hun har fundet ud af hvordan man møver sig ud over kanten og kan lade sig falde ud på gylvet. Når pladen til hvalpekassen er væk render hun ud og ind og hun kan også snildt komme op i kurven, der står ved sine af hvalpekassen.
Hun er virkelig underholdende at følge.
 
Hun vejer 1025g
Uge 5:
 
Det har været rigtig svært at tage billeder af Mille i denne uge. Der er rigtig meget gang i hende og hun er her og der, og alle vegne, så man skal virkelig kigge sig for når man går hen over gulvet.
Hun er en rigtig bisse og er i øjeblikket den af hvalpene der er mest vågen og mest aktiv.
Hun er ikke bleg for at drille (bide) i sine søskende, når de sover - Det kunne jo være at de vågnede... Lykkedes det ikke at vække dem, går jagten ind på en af de voksne - helst mor, det kunne jo være hun gav lidt mad - og ellers de to andre.
Når de så får nok af hende også og hopper i sofaen, kommer hun gerne trippende og begynder at bide lidt i mine tæer. Så vil hun gerne op og putte til roen sænker sig og hun falder i søvn.
 
Hun synes også  det er irriterende at skulle være i hvalpegården og forsøger gerne at flytte hegnet, så hun kan komme rundt i hele huset og står døren åben til haven, smutter hun også gerne med Freya i haven.
 
Hun er stadig den af hvalpene, der skal hjælpes mest med at spise - hun har slet ikke tid til at sidde stille så længe og koncentrere sig om det. Hendes søskende er jo koncentreret om noget andet på det tidspunkt, så det skal udnyttes - Så hun har mere travlt med at springe rundt på ryggen af dem og bide dem i halen, nakken eller ørerne.
 
 
Uge 6:
Mille er min "duracel-kanin". Der er gang i hende og hun er altid ude på narrestreger. Hun er blevet meget bedre til at spise, men hun synes nu at det er meget hyggeligt, hvis jeg lige gider at hjælpe lidt til.
Hun vejer 1467g
 
Hun er gerne den der vågner først og falder sidst i søvn. Når alle hendes søskende sover, kommer hun gerne rendende og vil op, for så kan hun jo bruge lidt tid på at bide i mig, når hendes søskende nu er lidt kedelige. 
 
Når hun bliver træt, kan hun sende en det mest fantastiske blik og så må man jo have hende op og putte lidt. 
 
Det eneste der med sikkerhed kan få hende til at falde i søvn er en gåtur i klapvognen eller en køretur i bilen. Der falder hun hurtigt i søvn og brokker sig ikke over over at skulle være stille et øjeblik.
 
 
Uge 7:
 
Der er kommet fart over feltet og Mille er begyndt at "lege fangeleg" med de store hunde. Det er lidt svært for Abbie at forstå, da hun jo stadig er så lille og man ikke bare kan tumle hende. Men når jeg lige får ro på Abbie, så synes hun det er skønt at kunne lege med sine børn.
 
Mille var lidt tilbageholdende på bondegårdsturen, det første stykke tid. Det var faktisk lidt sjovt at se, da hun er den herhjemme, der er mest gang i og virker til at have styr på hele verden. 
Men hun havde lige brug for at se det hele lidt an, inden hun listede tættere på.
 
Her sidst på uge, er hvalpene begyndt at få tørkost, der ikke er opblødt. Mille er så sjov når hun skal spise. Hun tager en kugle og løber hen i den ene ende af hvalpegården og tygger den, for derefter at løbe hen og tage en ny.
 
Hun vejer 1730g
Mille var den første af babyerne der rejste hjemmefra - Hun får et skønt liv. 
Hun vejede 1979g ved afrejse. 
 
Tillykke med hende.
 
 
Louise Østengaard | 4660 St. Heddinge  | kennelcavakikki@gmail.com