Drægtighed

Af en eller anden grund er der sket noget med billederne på denne side - Det beklager jeg. Jeg har sat lidt billeder af Kikkis forløb ind her øverst istedet.

 

Vi forventer  BL/T- og RUBY- hvalpe efter Kikki og Herbie d. 16. maj 2010.

 

 

De har parret 3 gange. 

 

1. gang: D. 14. marts 2010

2. gang: D. 15. marts 2010

3. gang: D. 16. marts 2010

 

 

 
Den første uge er nu gået. Vi har haft Kikki hjemme siden i torsdags. Hun har været meget træt og har brugt det meste af tiden til at sove i.

Det har været spændende, at være på kærlighedsferie og der har været mange nye indtryk, så hun er helt færdig og orker næsten ikke at lege med Freya.

 Hun vejer 9,2 kg og måler 40 cm rundt om maven

(Det er nok skiftet til tørkost, der har sat sit præg )

 

Så har Kikki fået energien igen og vil gerne lege med Freya.

Udover at hun har fået en enorm appetit og er begyndt at sidde og tigge, når vi spiser – selv om hun aldrig har fået noget ved bordet – er der ikke sket de store ændringer i hendes adfærd.

 

Hun vejer stadig 9,2 kg og måler 40 cm

 

 
 
Ja, måske er det indbildning, men jeg synes nu altså Kikki har forandret sig lidt i denne uge. Hun får ind i mellem nogle "akutte anfald" af træng til at blive nusset. Hun er simpelhen blevet en kælepot uden lige. Hun skal helst ligge op ad mig hele tiden, uanset hvad jeg laver. Det har bl.a. betydet at jeg gang på gang, har været ved at falde over hende i køkkenet, når jeg laver mad. Hun ligger max. 20 cm fra mine fødder, så man skal lige huske at kigge ned inden man flytte sig. 

Appetiten fejler heller ikke noget - alt kan spises.

Vi er så småt begyndt på hvalpefoderet, mest fordi vi skulle købe mad alligevel. Så resten af voksen foderet er blandet op med hvalpemad, for at få en blid overgang.

 Hun vejer 8,8 kg og måler stadig 40 cm.
 

 

Så er vi 4 uger henne og jeg begynder at blive mere og mere spændt.

De sidste par dage synes jeg Kikki er begyndt at blive mere og mere sløv. Hun bruger det meste at tiden på at sove og jeg var noget spændt på hvordan agilitytræningen skulle gå i går - lørdag. Men hun livede fuldstændigt op da vi kom derud. Dog blev hun hurtigere træt end hun plejer og jeg blev enig med træneren om, at vi undlod at tage springene, hvis hun ikke ville, da hun umiddelbart ikke havde lyst til at hoppe.

Hendes spiseglæde er også forsvundet lidt. Torsdag og fredag var det ikke meget mad, der blev indtaget, så lørdag tog jeg sild op af fryseren - det var lige sagen, så der blev spist op og skålen slikket helt ren.

 

Kikki vejer 9,2 kg og måler 40 cm. om maven.

 

 

 

Den 5. uge er nu næsten gået. Kikki gider ikke rigtig spise, medmindre der er blandet noget virkelig godt i hvalpefoderet. Så det bliver der. Hun har både fået hytteost, laksepate og bøf skåret i fine tern.

Hun bruger mest tiden til at sove og elsker at ligge i solen ved døren ud til haven.

Ind i mellem har hun samlet krafterne og leget lidt fangeleg med Freya i haven, men det bliver ikke til meget. Freya gør ellers et i hærdigt forsøg på at lokke. hun henter legetøjet, gør ad hende eller skubber til hende med snuden, imens hun vimser rundt om hende - men det ikke meget respons hun får.

Da vi kom til agility lørdag, vågnede hun dog lidt op og fik lidt fornyet energi, men man kan godt mærke at koncentrationen og kræfterne ikke rækker så langt. Hanne (vores ene træner) synes også hun var blevet lidt stor at se på, så jeg var lidt spændt på at komme hjem og få målt og vejet hende. 

Kikki vejer 9,8 kg og måler 44 cm. om maven. Så er lidt er der da sket

 

6 uger henne og nu er der ikke længere nogen tvivl. Kikki har næsten ikke nogen talje mere. Vi har fundet et godt trick til at lokke hvalpefoderet i hende, for rent gider hun absolut ikke spise det. Jeg fik et tip om at opløse en god skefuld leverpostej i en kop vand ved at give det 35 sek. i mikroen og så hælde lidt over hendes mad – super tips! Det virker bare hver gang.

Ellers er ugen mest gået med at spise og sove. Når hun er vågen, er hun rigtig glad og vil gerne nusses, men det bliver hurtigt for varm og så lægger hun sig på det kølige gulv igen. Hun har fundet sig en stille plads under spisebordet, hvor Freya ikke kan finde hende, så der ligger hun og har overblikket over hele huset (– hvis nu der var nogen, der skulle tabe noget man kan spise, skulle man jo gerne være i nærheden)

Kikki 10,4 kg vejer og måler 48,5 cm rundt om livet.

 

 

 

Denne uge er gået stille og roligt. Kikki spiser stadig fint sin mad og bruger fortsat meget tid på at sove. Hun har nu svært ved at ligge på maven, som hun ellers elsker, så når hun har ligget lidt ”vælter” den bagerste del af kroppen om på siden, så det kun er forbenene og hoved, der peger fremad.

Hun har det også meget varm og søger ofte ud på gulvet at ligge i stedet for kurven eller sofaen. Om natten sover hun til gengæld meget uroligt – jeg tror det er pga. varmen i soveværelset, men hun vil ligge sammen med os.

Hun vejer nu 11, 2 kg og måler 53 cm rundt om maven.

 

                                              

 

 

Åhhh, hvor er det begyndt at blive spændende. Kikki vokser for hver dag, der går. Hun er meget sløv efterhånden og orker ikke rigtig så meget mere. Hun spiser fint og også gerne Freyas mad, hvis vi ikke er på vagt.

Vi har sat den kurv, hun gerne skulle føde i, op i stuen, men den har ikke rigtig nogen interesse. Det kommer nu ikke bag på mig, da hun normalt kun bruger sin egen kurv og ikke engang gider putte i Freyas.

I weekenden er begge hunde blevet passet, da vi skulle på weekendophold i Jylland. Det er gået rigtig godt og Isabel har mærket liv fra Kikki´s mave – lidt snyd at hun skulle blive den første… ;o)

Søndag opgav Kikki at springe i sofaen og lænestolen selv – maven er simpelthen blevet for stor nu.

Hun måler 59 cm omkring maven og vejer 12 kg.

 

 

Den sidste uge:
 
Dag 57:
Kikki er lige op og "ordne" hvalpekurven,
så den er klar.
 
Dag 58:
Temperatur:
Morgen: 36,6
Middag: 36,6
 
 
Kikki har i dag sovet til middag i hvalpekurven.
 
Dag 59:
Temperatur:
Morgen: 37,7 - synes jeg nu er lidt højt. Måske det skyldes at hun lå og puttede med far i
                           sengen.
 Aften: 36,7
 
Dag 60:
Kikki har været enorm kælen i nat. Hun har stort set ligget i arm hele natten og har skulle nusses. Hun har halset en del, så jeg på et tidspunkt troede at det var op over.
Nu sover hun roligt igen.
 
Temperatur:
Morgen: 36,7
Aften 36,3
Lige før sengetid: 36,5
 
Omkring kl. 17.00 begyndte Kikki at blive meget rastløs. Hun har gravede i begge sofaer og i lænestolen. Alle tæpper i hundekurvene er blevet skubbet ud og hanlser enormt.
Håber at det er startskudet, men nu må vi se.
Vi har besluttet at sove i stuen fra i nat af, bare for en sikkerhedsskyld.
Vi målte lige hendes temperatur igen inden sengetid. Den var stadig på 36,5. 
 
 
Louise Østengaard | 4660 St. Heddinge  | kennelcavakikki@gmail.com