Gæstebog/link / Link

Link

 
 
 
Her kan du bestille DNA test for EFS og CSS. 
Du skal selv bestille testene. Når du modtager dem med posten, bestiller du tid hos din dyrelæge, der tager testene og sørger for at sende dem tilbage til England. 
Husk at opgive din mailadresse, når du bestiller testene hjem, så modtager du resulterede på mail. 
 
Her bliver vores hvalpe stambogsført.
 
- en side for cavalier ejere, med forum hvor man kan stille spørgsmål og få gode råd. Rigtig godt forum - Kan varmt anbefales.
 
 
- en supergod side, for kommende hundeejere. Her kan du få et overblik over, samt gode råd om, hvad der er godt undersøge og holde øje med, før du køber hund.
 
Det foder mine hunde spiser.
 
Da Freya i sidste omgang gik fra kosten, endte det med at hendes pels knækkede af på ryggen og blev helt mat og kedelig.
Dette mærke gider damen at spise og efter kun 14 dage, er pelsen nu igen ved at være fin blank. Foderet kan desværre ikke trylle, så hun er stadig noget kortpelset hen over ryggen. Men den pels der vokser ud er dejlig blød og blank.
 .
 
Her bestiller jeg den fantastiske shampoo og balsam, jeg bruger til mine piger.
Produkterne kan varmt anbefales. Jeg har endnu ikke prøvet noget bedre. Personligt er jeg mest begejstrede for deres "grøn the" serie samt deres specielle shampoo til ruby og bl/t.
Jeg bruger også deres fantastiske vitamintilskud, der giver mine hunde en flot, kraftig pels.
 
Butik bellamaya er en internet shop, der har lige præcis de børster og kamme, du har brug for til din cavalier. Der er god service og billige priser.
 
Louise Østengaard | 4660 St. Heddinge  | kennelcavakikki@gmail.com