Mine piger

Kikki er min første hund. Hun er købt som familie hund, men endte med at gøre så stort et indtryk at hun i dag er grundstammen i hele mit opdræt. Hun har et fatastisk sind, en smuk pels og godt helbred og så er skørn at have med til træning og udstilling.
 
Kikki har fået 3 kuld hvalpe og er nu gået på pension. Hun bliver boende hos mig, hvor hun vil nyde resten af live. Hun vil stadig blive brugt til agility og hun vil helt sikkert være at følge i udstillingsringen.
 
 
Freya blev købt med henblik på avl. Jeg havde fundet den smukkeste tæve og måtte eje en hvalp efter hende. Freya har arvet sin mors lange faner og sin fars kraftige pels. Freya er "mors baby" - Jeg tror ikke hun nogen sinde bliver voksen af sind. Hun bliver hurtigt jaloux hvis hun mener andre får mere opmærksomhed end hende. Hun viser sin utrilfredshed ved at små knurre/gø alt imens hun logre med halen og hele bagkroppen.
Freya gør det efterhånden rigtig godt i udstillingsringen og hun elsker at løbe agility, selv om hun bestemt aldrig bliver fantastisk til det - men vi hygger os.
Freya er aldrig blevet avlsgodkendt, da hun har EFS.
 
 
Abbie er min nye avls- og forhåbentlig kommende udstillings stjerne. Hun er af egen avl, så jeg har store forvendninger til det lille myr.
Abbie har en stor personlighed. Hun er meget nysgerrig og mener at alle - både dyr og mennesker - kun er sat i verden for at nusse og snakke med hende. Hun er sød og kærlig og elsker at mysse.
Hun er utrolig lærenem og lever til fulde op til alle mine forventninger.
 
 
Viol er 3. generation af egen. Hun er utrolig nysgerrig på verden og har et utroligt gåpåmod. 
Jeg glæder mig til at arbejde med hende og lære hende bedre at kende. 
Håbet er at hun skal føre mit avlarbejde videre. 
Louise Østengaard | 4660 St. Heddinge  | kennelcavakikki@gmail.com