Velkommen / Nyheder 2012

Nyheder 2012

December:

 
D. 27/12-12: Jeg har fået en hilsen fra Frida
Der er også kommet 2 nye hunde til flokken i julen - se billedet
 
D.22/12-12: Kikkis sølv Champion diplom er netop kommet med posten.
D. 16/12-12: Så kom Freya diplom endelig. Hun er nu officelt National Champion.
 
Jeg ønsker alle en rigtig god jul og et godt nytår.
D.9/12-12: årets sidste udstillinger var DDH's internationale i Nr. Aaby. Vi var rigtig mange tilmeldte og der var hård konkurrence. Det var en dobbeltudstilling, så vi var i ringen 2 gange og blev bedømt af 2 forskellige tyske dommere.
 
Freya fik en 1. Pr i første omgang og et CAC i anden. Kikki fik sit første Europa cert i første omgang og et CAC i anden runde.
En hyggelig men lang dag.
 
Jeg har forsøgt at skrive bedømmelserne ind, men tysk er altså ikke min stærke side og den ene af dommernes skrift var heller ikke helt letlæselig, så jeg må lige forsøge at finde lidt assistance til at oversætte - indtil da må I bære over med, hvis der står nogle ord, som slet ikke giver mening.
 
D.2/12-12: Så var vi på årets sidste DRU udstilling, som gik over alt forventning. Der var 44 Cavalier tilmeldt - Så dejligt. 
Freya fik sit 1. bronze certifikat og Kikki fik sit sidste i sølvklassen og er nu Sølvchampion. Derudover slog hun 4 andre skønne tæver (incl Freya) og blev bedste tæve og gik derved videre til BIS. Her trak spændingen ud, da hun blev udtaget bland dagens 4 bedste tæver under 45 cm, som skulle gå videre om placering. Hun blev desværre ikke placeret.
Se de gode bedømmelser på pigernes egne sider.
 
Næste uge gælder det årets sidste udstilling. vi ses.   
 
 

November:

D. 29/11-12: Så kom mit kursusbevis fra DKK. 
D. 20/11-12:
Har idag gennemført det sidste modul på DKK´s hundeholderuddannelse og kan nu officielt kalde mig "hundeholder" 
 
D.11/11-12:
Har i dag været afsted på endnu 2 moduler af hundeholderuddannelsen. Genetik og Reproduktion.
 
Nok de 2 mest spændende moduler i dette forløb.
 
Jeg synes det er enormt interessant at lære mere om hvordan generne går videre i avl - både når det gælder hundenes opbygning, udseende og farve, men frem for alt når det gælder de sygdomme, der jo netop skal avles ud af vores skønne race.
D. 10/11-12: Så blev Freya Dansk Champion
 

Oktober:

D. 21/10-12: Må igen sige at jeg er super stolt af mine piger.
Freya slog 7 andre tæver i åben klasse i går og fik sit 3 certifikat. Nu mangler hun kun 1 for at være national champion
 
Kikki stillede for første gang i sølvklassen og fik sit første certifikat her. Derefter skulle de begge op i mod hinanden og en tricolour for at finde dagens bedste tæve. Her løb Kikki igen med sejeren .
 
Se de flotte bedømmelser på pigernes egne sider.
 
 
Til de filmglade, må jeg også "prale" lidt.
Bella fra Kikki´s første kuld og hendes søde mor er statister i "Sover Dolly på ryggen?". Så trænger du til et godt grin, vil jeg da klart opfordre til en tur i biografen. Men du skal være godt vågen, hvis du skal nå at spotte Bella, da det kun er et kort klip hun er med i Kan du finde hende?
 
D. 14/10-12:I fredags modtog jeg en lille hilsen fra kønne Buster...
d.4/10-12: I går var jeg igen afsted på uddannelse i DKK. Denne gang var det modulet "Rammer 2", som bla. omhandlede de love og bekendtgørelser, man skal leve op til som erhversmæssigt opdrætter.
 
Vi kom også ind på hvilke muligheder man havde for at indrette et miljø til hundene, hvor de kunne blive stimuleret mest muligt under deres opvækst og jeg fik da et par gode idéer med hjem, som der helt sikkert skal arbejdes videre med.

September:

 
d.30/9-12: Så gjorde Kikki det igen - International certifikat og bedste tæve. Er super stolt.
 
Nu må hun ikke stille op i international klasse igen, før efter 20. maj 2013, da der skal være mindst 1 år mellem første og sidste certifikat. Til den tid skulle hun dog gerne have hvalpe, så det må vente til næste efterår.
 
På søndag d. 7/9-12 afholdes der igen cavaliertræf i Tune hundeskov. arrangeret gennem cavaliernet. Håber at se rigtig mange glade og legesyge hunde og deres ejere
 
d. 27/9-12: Så kom Kikki´s bronze champions diplom
d. 26/9-12:Endnu et modul på DKK´s hundeholder- uddannelse blev gennemført. Det var det første af adfærdsmodulerne.
Meget interesse at få bekraftet hvor vigtig den sociale prægning af hvalpen er de første leveuger i vores hænder og hvor stor en betydning, det kan have hvis hvalpekuldet ikke bliver stimuleret nok.
 
Selv om jeg jo selv syntes "at det har jeg da styr på" - har jeg da lige noteret et par tilføjelser til næste kuld og gode idéer.
 
d.18/9-12: Så har DRU godkendt mit nye kennelnavn og jeg hedder nu Kennel Cavakikki.
d.13/9-12: I går startede jeg på DKK´s lovpligetige hundeholderuddannelse. Det var et par spændende moduler og jeg glæder mig til at følge resten af kurset.
Når jeg har taget det sidste modul - der er 7 i alt - lever jeg op til den nye bekendtgørelse om erhvervsmæssigt opdræt, som træder i kraft d. 1.januar 2013.
 
D. 9/9-12: Så fik vi afprøvet en DDH udstilling - det var en meget lang dag og ente med 2 meget trætte og ukoncentreder/stressede piger - lidt øv, men vi fik de certifikater vi kom efter og som vi kan overføre til DRU, så det endte jo godt alligevel.
Dejligt med nogle nye dommerøjne på pigerne. Jeg kunne dog godt have tænkt mig et katalog, så man vidste hvem der havde dømt.
 
3/9-12: Så er der billeder fra årets hvalpetræf. Hvis der var nogen andre der fik taget nogle gode billeder, må I meget gerne sende dem til mig. Så lægger jeg dem gerne op ;-)
Tak til jer alle for en rigtig hyggelig eftermiddag.
 
1/9-12: En helt fantastisk dag på udstilling. Freya fik endelig sit første CAC :-)Kikki fik sit sidste bronce certifikat og er nu Brinze Champion og så blev hun igen bedste tæve.
Er altså super stolt af mine skønne tøser :-)

August:

d. 12/8-12: Så kom udstillingsæsonen igang. Freya var med for første gang i år og fik en 1. pr. Kikki løb med endnu et bronzecertifikat. Se bedømmelserne på deres egne sider.
 
d. 4/8-12: Hundetræf - se mere her

Juli:

D.26/7-12: Vi er nogle stykker fra cavaliernet.dk, der mødes til cavalier leg lørdag d. 4 august kl. 10 i Tune hundeskov
Alle med en cavalier er velkommen. Klik her for rutevejledning. og her for et billed af Tuneskov 
 
D.24/7-12:Der er lagt lidt sommerbilleder ind her  
 
D. 11/7-12:Der er kommet en hilsen fra Buster, fra Kikki´s 1. kuld. Se det flotte billed her... Vi har i øjeblikket Mille på ferie. Det er super hyggeligt.Hun ligner sin mor mere og mere.  
 
D. 10/7-12: Så har vi været til det årlige sundhedstjek og vaccination hos dyrelægen. Pigerne tog det pænt og fik fin ros af dyrelægen, der syntes de så søde ud.Freya har de sidste par dage rystet lidt rigelidt på hoved og dyrelægen opdagede da også etg strå, der var kravlet godt ned i øret på hende. Så i morgen må hun atter afsted og have det fjernet.
 
D . 6/7-12: Så er der sendt invitationer ud til årets hvalpetræf - så tjek jeres mailboks.
Håber at se jer alle.
 
D. 4/7-12: Mit internet har desværre været nede, så derfor den sene opdatering,
Men søndah d.1 juli blev vi ringet op af Tanja´s familie, der gerne ville have lov at besøge os.
Det var en rigtig hyggelig eftermiddag.
Der er lagt lidt billeder ind her....
 
Jeg syntes Tanja minder utrolig meget om Mille, så jeg glæder mig til at hun skal på ferie her igen.

Juni:

D. 16/6-12: sidste udstilling inden sommerferien er vel overstået. Kikki var super på dagen og fik sit 1. Bronze certifikat samt blev bedste tæve.

 

D.10/9-12: Der er kommet en hilsen fra Molly. Hvor er det dejligt. Tusind tak Klik her

 

 

 

D10/6-12:Så fik vi debut på en tyskarrangeret udstilling. Det var en spøjs oplevelse -. mest fordi jeg ikke forstår meget tysk og det ikke foregik helt som det plejer. Havde mest af alt håbet på en ukendt dommer, men måtte "nøjes" med Birgitte Schuzt (hun er nu både sød og rar, men hun har bare dømt os før).

 

Kikki fik et CACH, som vidst både kan brugestil international- eller europachampion herhjemme. Så alt i alt gik det jo fint

 

 

 

D.9/6-12:STORT TILLYKKE til Mille, Molly, Frida og Tanja (fra Kikki's 2. Kuld.) med jeres 1. Års fødselsdag. Som tiden dog flyver..... Håber I alle har det godt hos jeres familier og at I bliver ekstra forkælet i dag <3

 

D.1/6-12:Så kom diplomet. Kikki er nu officel National Champion.

 

D.28/5-12: Vi har været på besøg hos Frida i dag.
Vi forsøgte at lave et mor-barn billedet, men det var ikke nemt...

 

Maj:

21/5-12:
Så er siden opdateret efter en fantastisk udstillingsweekend.
Kikki er nu Dansk champion og har fået sit første internationale certifikat. Er simpelthen så stolt.
 
Tak til DRU for et super godt arrangement.
 
D. 19/5-12: Så lykkedes det. Kikki fik i dag sit sidste certifikat og er nu Dansk Champion <3

D. 14/5-12: STORT TILLYKKE til Buster, Benji, Bella og Bell fra Kikki's 1. Kuld, der fylder 2 år i dag. Håber I alle har det godt og bliver ekstra forkælet i dag.

 

Tak til alle for hyggeligt samværd på dagen.

 

 April:

 

Jeg har også taget den endelige beslutning om ikke at lave hvalpe i år, men hvalpelisten til næste års kuld er åbnet.

 

d.29/4-12:
I går var vi på udstilling i Holsted. Kikki var super dygtig og fik en 1. pr+ ck (certifikatværdig), så det var tæt på denne gang.

Vi er tilmeldt dobbeltudstillingen i næste måned og krydser fingre for at det måske vil lykkedes at få det sidste certifikat der.

 
D.9/4-12: Så fik jeg lagt lidt nye billeder ind fra vores påskeferie, hvor vi havde fornøjelsen af Mille.
Vi har også været ude og lege med en lille blenthem han på 5. mdr. Han var rigtig kær og det gav nogle meget trætte hundepiger.
 
se billederne her [påskebilleder]

Marts:

31/3-12: Freya har gennemført sin første agility "konkurrence" Vi får Mille (fra Kikki´s 2. kuld) på påskeferie - Det bliver skønt!
 
d.25/3-12: Så fik vi været på udstilling i Fladså. Det var dejligt at vi ikke skulle køre så langt.Kikki fik en flot 1. præmie. Vi blev bedømt udenfor i det dejlige vejr, da Kikki selvfølgelig valgte at gå i løb i onsdags.Tillykke til Luna med certificatet og bedste internationale tæve. 
 
D.22/3-12: EFTERLYSNING
Jeg efterlyser Dorte, der ringede til mig i går onsdag. Du skulle sende mig en mail, så jeg kunne sende dig nogle link. Jeg har ikke modtaget noget og kan derfor ikke svare dig. Håber du ser dette og vil kontakte mig igen. Hilsen Louise

Februar:

D. 27/2-12:
Mille har været på ferie. Det var skønt at se hende igen.
Hun er super kær og minder mig om Kikki som hvalp. Dejligt.
 
Der er oprettet et album her....
d.12/2: Det er med stor glæde endelig at kunne meddele at DRU har vedtaget alvsrestrektioner for Cavalieren. Fremover SKAL alle hunde være hjertescannet og DNA testet inden de indgår i avlen.
 
se mere på DRU´s egen hjemmeside.

 

d.6/2: Der er lagt lidt billeder ind fra udstillingen.
d.3/2: Opfordrer alle cavalier-ejere til at besøge denne side
 

Januar:

 
 
D. 29/1: Så fik vi skudt udstillingssæsonen igang.
Klik på billedet og se bedømmelsen.
 
D.12/1-11: Kikki har været hos dyrelægen og fået renset tænder, så hun er klar til en ny udstillingssæson.
 
D. 2/1-11: Så er Kikki tilmeldt årets første udstilling. Vi glæder os til at komme i gang igen.
 
 
Louise Østengaard | 4660 St. Heddinge  | kennelcavakikki@gmail.com