Velkommen / Nyheder 2016

Nyheder 2016

D.19/12-16:
Vi har modtaget en dejlig julehilsen fra DRU. Abbie har kvalificeret sig til at deltage i konkurrencen om at blive årets hund og Kikki om årets veteran tæve.

Konkurrencen vil finde sted på udstillingen til januar.

D.5/12-16:

Siden er opdateret med årets sidste udstillingsresultater.

Vi ønsker alle en glædelig jul og godt nytår.
 
D.22/11-16: Så blev siden opdateret.
Det har været en hel fantastisk weekend!
Lørdag var vi på udstilling. Abbie og Magnus blev igen udstillingens bedste kobbel. Og så kom dagen jeg længe har arbejdet på.
Abbie var fantastisk i ringen og en fornøjelse at arbejde med. Hun blev bedste tæve og endte op med en 3. plads i Bedst In Show. Jeg er så stolt af den tøs.


Søndag stod den på klubmesterskab i DCH Køge. Abbie var flyvende og endte som nr. 2 i begynderklassen med 94 point - Slået af skønne Lukas, der scorede 97 point.

D. 21/11-16:
Det har været en hel fantastisk weekend - både med udstilling og Klubmesterskab i Rally i DCH Køge.
Jeg håber at kunne nå at opdatere hjemmesiden i morgen.

D.1/11-16:
Freyr har igen haft et anfald af EFS. Jeg har i samråd med dyrlægen, derfor startet hende op på en forebyggende behandling i håb om at stoppe anfaldene.

D.31/10-16:
Endnu en dejlig udstilling er forbi.
Abbie fik sit Elite sølv vinder certifikat
Kikki fik Sølv veteran certifikat og blev udstillingens bedste veteran
Magnus måtte nøjes med en 1. pr i dag, men til gengæld gik han og Abbie super godt i kobbel og vandt kobbelklassen.
Også tillykke til "far" Lukas med hans certifakt i sølv klassen.


D. 25/10-16:
Smukke Kikki fylder 9 år i dag

 
D. 17/10-16:
Jeg har fået en skøn hilsen fra Magnus (BoogieWoogie), der er blevet 6 mdr.
Han er tilmeldt næste udstilling.


Lucky (QuickStep) er startet på mit rally-lydigheds hold i DCH Fladså, så ham har jeg også fornøjelsen af at se hver uge - Det er fantastisk at få lov at følge sine børn på den måde.


D. 10/9-16:
Abbie og jeg har været til vores første rally-konkurrence. På trods af løbetid og nye arealer fik vi 78 point i begynderklassen (se mere her)

D. 9/9-16: Freya har haft endnu et anfald af EFS...

D. 29/8-16:

I går holdt vi kenneldag, for alle tidligere hvalpe. 11 hunde var samlet og hyggede sig i haven. Jeg elsker at så mange har lyst til at holde tradionenen ved lige og "komme hjem" en gang om året - tusind tak for det.Fra venstre: Bella, Kikki, Freya, Maggie, Abbie, Lucky, Magnus, Lukas og Mille.
Ginny og Sansa var desværre kørt hjem inden billedet blev taget.
 
D. 7/8-16: Abbie og jeg har i dag været på kursus i "skridt og vendinger - Fri ved fod" hos Lea Nor.
Det var super lærerigt. Vi har fået en flot ventrevending nu - Abbie var virkelig god at arbejde med i dag. Det kan varmt anbefales.
 
D. 29/7-16: Vi har været til kontrol på Karlslunde. Prøverne var fine og Freya er igen frisk.

D.21/7-16: Jeg har i dag hentet Freya hjem fra Karlslunde Dyreklinik. Hun har været indlagt siden i tirsdags.
Jeg har lavet et indlæg om forløbet her

D.4/7-16: Sikke en fantastisk weekend i Nyborg. Kikki blev begge dage udstillingens bedste veteran tæve. Abbie fik sit sidste cert. og kan nu kalde sig Elite Bronze Champion. Skønne lille Magnus (Cavakikki´s BoogieWoogie) var med for første gang og fik SL (særdeles lovende) begge dage. Han er nu Baby Champion og søndag blev han placeret som BabyBIS 1 - Jeg er en meget stolt opdrætterI torsdags var Kikki hos tanddyreklinikken i Målev for at få lavet en tandrensning. Hun havde 3 kindtænder i overmunden (2 i den eneside og 1 i den anden ), der ikke havde det så godt, så de blev fjernet. Hun skal være på smertestillende i 4 dage og spise opblødt mad. dvs ingen guffer - så jeg har købt lillebror ostehapser til hende, så der stadig er lidt godt til hende når de andre får
 
D.14/6-12:
I weekenden var vi på udstilling i Herlufmagle. Jeg havde taget chancen og tilmeldt Abbie. Ulempen ved at tilmelde på forhånd er at man ikke rigtig ved hvad der sker med tævens pels i denne periode. Abbie er gået rigtig meget i fæld og er slet ikke køn, men hun har ingen bare pletter.
Hun fik sit cert og et par pæne ord med fra dommeren, men havde ikke en chance om kampen som bedste tæve.
Kikki havde en forrygende dag - Der var god konkurrence blandt veteranerne denne gang, men hun gik super godt og endte som udstillingens bedste veteran.


d.1/6-16:
Så fik jeg endelig tid til at opdatere her. Jeg har valgt at priotere den sidste tid med hvalpene på at ruste dem og ikke sidde her foran skærmen.
Hvalpene er rejst til deres nye familier og alle har det godt. De er faldet godt til og efter sigende skulle de alle være utrolig nemme.

Der er derfor kun skrevet forløb generelt under hvalpene og så er der sat lidt billeder ind på hver hvalps profil

Mine egne piger har været hos dyrlægen og alle er i topform. Dyrlægen var meget imponeret over Kikki og hendes høje alder. Hun er super fin af sin alder at være. Hun trænger dog til en tandren, så det må vi lige have klaret i løbet af sommerferien.

Det halter lidt mere med Freya. Hun er fin, men bærer præg af tidens tand. Hun er en del gråskægget efterhånden og har også tabt en tand i undermunden.

Abbie er stort set fit for fight. Hun har selvfølgelig tabt lidt pels og fanerne er næsten væk, men der er ingen bare pletter og vægten er stort set tilbage på de ca. 7 kg. Hendes patter har også trukket sig pænt på plads, så jeg overvejer derfor kraftigt om hun skal udstilles igen i juni.


D.18/5-16: Siderne er opdateret.
Det har været en fantastisk uge med mange oplevelser.


Se mere om fødslen og hanhunden Lukas her...Se ældre nyheder her
Weekendens høst
 
D. 14/5-16:
Så er hjemmesiden opdateret.

D.5/5-16:
Siden om hvalpene generelt er opdateret - se her...
Og pigernes sider er også opdateret.


D.4/5-16: Ihh jeg går jo helt i stå og bruger "alt for meget" tid på at se og lege med hvalpene, så jeg får jo slet ikke opdateret siden.
Jeg har nået Magnus og Lucky - Pigerne kommer i morgen.
 
D.27/4-16: Hvalpenes sider er opdateret. De har fået farvehalsbånd på så Magnus er blå, Lucky er grøn, Mille er Gul og ChaChaCha er lyserød. 
 
D. 21/4-16: Siderne er rettet til og ChaChaCha har fundet sin kommende familie.
 
D. 20/4-16: Hvalpenes egne sider er opdateret. Der er lidt rod i afsnittene, men jeg kan ikke få lov at ændre det fra Ipad'en, så det bliver når jeg kommer på en computer igen.
 
D. 19/4-16: Der er opdateret på hvalpene fællesside. Deres egne sider kommer i morgen.D13/4-16:
Vi havde huset fuld af gæster i går, så siden er først opdateret i dag.

D. 10/4-16
De 2 tæver søger stadig nye familier. Den ene har anlæg for at blive udstillingsegnet.

D.5/4-16: Så blev hvalpene 1 uge gamle - Siden er opdateret.

D. 3/4-16: Chokoladekuldet fylder 3 år i dag. Tillykke til Ginny og Abbie.
Og tak til Mette for hundelagkagen.D.. 2/4-16: "Vild med dans"-kuldet har fået deres egne sider.D. 31/3: siden er opdateret. Læs om Abbies fødsel her

D. 30/4: I går fødte Abbie 4 fantastiske hvalpe. Alt er gået super godt - hun er en fantastisk mor. Jeg opdaterer siden en af de næste par dage.
Jeg er i fuld gang med at kontakte dem på hvalpelisten.
 
D. 28/3-16: synes du også ventetiden er lang?
En af min opdrætter "guruer" Hanne Mathiasen har skrevet en ny bog "Hvalpens bog". Helt sikkert en bog jeg vil anbefale at slå tiden ihjel med.
D. 26/3-16: Så er der kun 1 uge tilbage, førend der kommer liv i huset. Hvalpekassen er sat op og vi er klar. Abbie har fået taget røngent - Der kommer 4 hvalpe.
Der er opdateret om drægtighedsforløbet.D.20/3-16:
Så fik jeg opdateret hjemmesiden under Abbies drægtighedsforløb.
Hun skal have taget røngent i morgen. Så bliver det spændende at se hvor mange babyer hun gemmer på.

D. 17/3-16: Igår var jeg til foredrag med Betina Sabinsky om "hvad er et skønt hundeliv"
Det handlede om mestring og hvordan man udvikler en sund mestring.
Betina fremhævede flg. citat, som er meget rammende.

"målet med livet er ikke at blive verdensmester, men at lære at mestre verden"

spændende aften.

D.12/3-16:
Der er opdateret om Abbie's drægtighedsforløb. Hun vokser og vokser og er i alt vokset 10cm i omkreds rund om maven.

Vi har også været på den sidste udstilling, inden der kommer hvalpe i huset. På trods af "overvægt" lykkedes det Abbie at få sit certifikat. Kikki blev Veteran Champion og udstillingens bedste veteran tæve. Så jeg kan kun være stolt famile piger.
Jeg havde også fornøjelsen af at handle Lukas, der fik sit første bronze certifikat.

D. 5/3-16:
Abbie er vokset 600g og 3 cm i denne uge.
D. 27/2-16:
Man skal passe på med at glæde sig for tidligt, men det er svært. Jeg er overbevist om at der er hvalpe på vej... Der er opdateret om drægtighedsforløbet.

D. 20/2-16:
Mette og jeg har i dag været på certifikat-jagt hos DDH og det gik lige efter planen. Smukke Lukas fik sit sidste cert og er nu dansk Champion. Abbie fik sit sidste guld-cert og er nu Guld vinder Champion. Desuden blev Lukas BIR og Abbie blev BIM, så det kan jo kun give nogle smukke babyer.

Der er også opdateret om Abbies drægtighedsforløb. Hun har tabt sig, så jeg håber at det betyder at hendes krop har brugt og har brug for mere energi.
 
D. 15/2-16: Lukas er lige blevet far til sit 1. kuld. Der var en ligelig fordeling af Ruby og Bl/T. Dvs. at han er bærer af rød og der vil derfor være en god chance for at der kommer rubyer fra hans side igen.

D. 14/2-16: En hyggelig med lang dag på udstillingen er forbi - med skønne udtalelser til begge piger og Kikki rendte med titlen "udstillingens bedste veterantæve"
Abbie fik sit 2. guldvinder certifikat og mangel kun 1 for at blive champion. Jeg er lidt spændt på at se om vi kan nå en udstilling mere inden der (forhåbentligt) kommer hvalpe i huset.

D.13/2-16:
2. uge er gået og der er opdateret om drægtighedsforløbet.

Vil du følge endnu mere med, så find os på instagram - søg efter Cavakikki.

D.6/2-16:
Der er opdateret om drægtighedsforløbet her....

D.2/2-16:
Sikke en weekend.
Torsdag morgen gik turen til Sverige for at få Abbie parret, men det gik ikke helt efter planen. Hanhunden ville ikke parre hende, så efter flere forgæves forsøg valgte jeg lørdag at sætte kursen mod Danmark igen. Heldigvis havde jeg min bror med, så han kunne køre noget af vejen imens jeg ihærdigt ledte efter en ny egnet hanhund.
Heldigvis var Conni og Mette klar på at lade Lukas gøre et forsøg - det var et godt valg. Lukas var klar på opgaven og fra lørdag aften til mandag gennemførte de 4 vellykkede parringer.

Jeg er glad og så spændt. Forhåbentlig vil det resultatet vise sig ca. 2. april.
 
18/1-16:
Så startede et nyt udstillingsår og selv om det kun er 1½ månede siden vi var afsted sidst føles det næsten som hundrede år.
Abbie stillede i Guldvinder kl. og fik sit første cert. Kikki var lånt ud til barn og hund og gik til en flot 3. plads. Det er skønt at se hvor meget mine piger nyder at arbejde sammen med børn.
I veterankl. måtte hun denne gang se sig slået af en Beates flotte bh Lykke, men vi vender stærk tilbage i næste måded.

Abbie er gået i løb og de sidste aftaler omkring en parring er ved at falde på plads. Jeg forventer hende parret i slutningen af januar - læs mere her
 
D. 11/1-16:
Håber I alle er kommet godt ind i det nye år. 

Så fik jeg langt om længe opdateret Abbies side med det sidste Champions diplom.
Hun er stadig ikke gået i løb, så vi er tilmedt næste udstilling.
Men nedtællingen er startet, da Kikki har været i løb og Freya er, håber jeg ikke det varer alt for længe førend den lille dame beslutter sig for at det er tid.
Louise Østengaard | 4660 St. Heddinge  | kennelcavakikki@gmail.com