Velkommen / Nyheder 2017

Nyheder 2017

D.10/7-17:
Kikki og jeg har været på udstilling hele weekenden og sikke en fest min gamle tød havde i ringen. Det blev til flotte ord og certer begge dage. Kikki er nu dobbelt Guld Veteran Champion og blev udstillingens bedste veteran tæve begge dage.
Søndag var babyerne med. Luna skulle rejse med sin far og hans familie hjem. Jeg har modtaget denne skønne billede fra dem

Luna er faldet rigtig godt ind i flokken og elsker at lege med de andre. På billedet ses det tydeligt at det er far og datter.

D.28/6-17: Så er mine skønne babyer blevet 8 uger og er nu klar til deres nye familier. Jeg hader denne tid, men samtidig ved jeg at de nye familier glæder uendelig meget og vil passe godt på mine børn. Hvalpesiderne er opdateret.

Læs om hvalpene her

Læs om Sylvester her


 
22/6-17: Hvalpene er blevet 7 uger og siderne er opdateret. Der mangler et gruppebillede, men de vil simpelhen ikke sidde stille. Så jeg arbejder på sagen...

15/6-17: Så blev pigerne 6 uger (hvor blev tiden af...) og siderne er opdateret.
D.7/6-17: Tiden flyver afsted. Pigerne er nu 5 uger gamle.

D. 5/6-17: Kikki og jeg var i lørdags på udstilling på Valdemar Slot. Det var en udendørs udstilling, hvilket altid er underholdende med Kikki, da hun ikke altid kan forstå at vi "bare" skal gå rundt på græsplænen. (Vi plejer jo at lave sjove øvelser, så ofte ender det i pioetter)
Kikki gik super godt og fik tilegnet sig endnu et guld Veteran certifikat.

Magnus (Cavakikki´s BoogieWoogie) gik super godt på dagen og lod sig ikke slå ud af skud fra retriverklubbens brugsprøve på pladsen ved siden af. Han fik sit 1. unghunde certifikat og endte som unghunde BIS 2. Jeg e så stolt af den lille fyr og hans ejer, der gør det fantastisk i ringen.

D.1/6-17: Forårskuldet er blevet 4 uger og siderne er opdateret. Der er sket så meget i denne uge. Pigerne vokser og deres udvikling går for alvor igang.

Far Sylvester var i weekenden på internationale udstilling og kan nu kalde sig International Champion - Stort tillykke med den nye titel. Søndag løb han også af med titlen "Bedste han".

I går havde skønneste Freya fødselsdag. Hun blev 8 år.

D. 24/5-17: Pigerne er blevet 3 uger og siderne er opdateret.

D. 17/5: Der er gået endnu en uge og hvalpenes sider er opdateret.
Jeg har også tilmeldt Abbie og jeg til en del rallystævner, når hendes barsel er slut. Derfor er "udstillingskalenderen", lavet om til en "konkurrencekalender".

D. 10/5: Babyerne er nu en uge gammel og hjemmesiden er opdateret.
D.4/5-17: Abbie fødte i går 5 smukke tæver på 2 timer og 6 min. 2 bl/t og 3 ruby.


Det er altså lidt sjovt at Abbie laver samme "nummer" som sin mor. Både Kikki og Abbies 1. kuld bestod af 2 af hvert køn og begge føder rene pigekuld anden gang ;-)
Mor og hvalpe har det godt.
 
D.30/4-17: Sidste del af Abbie's drægtighed er i fuld gang. Jeg vil forsøge at opdatere lidt hver dag frem til fødslen...

D.26/4-17: Så er ventetiden snart fordi - Der er opdateret om drægtigheden.

Jeg har (på utallige opfordringer) oprettet os på Facebook - Så hvis du vil følge med i vores hverdag og se endnu flere billeder, så er det nu muligt - både på Instagram og Facebook.
11/4-17: Hvalpesiden er opdateret. Abbie er vokset 6,5cm rundt om maven i denne uge.

D.5/4-17:
Der er opdateret om "den lille tykke"

D. 3/4-17:

Abbie og Ginny fylder 4 år i dag 🇩🇰

Og i onsdags D. 29/3 fyldte "Vild med dans"-kuldet 1 år.

Det er så dejligt, at jeg må følge jer alle.29/3-17: Abbie er 4 uger henne og maven er begyndt at vokse.
D. 25/3-17: Vi har i dag været på den sidste udstilling inden der kommer hvalpe i huset. Begge piger gik super og fik deres center med hjem - Kikki snuppede igen titlen, som udstillingens bedste veteran.

D. 22/5-17: 3. Uge er gået og der er opdateret omkrig Abbies drægtighed.
D.15/3-17: Abbie er 2 uger henne og siden er opdateret.

D. 4/3-17:
Så har jeg hentet Abbie hjem :) Hun har været savnet.

Jeg var så heldig at Ulla og Martin skulle til DDH's internationale udstilling i Fredericia og gerne ville have Abbie med. Martin handlede hende til et internationalt cert ved en norsk dommer og Abbie er derfor international Champion nu.

Hende og Sylvester har parret 4 gange siden i i onsdags og den søde ventetid er derfor startet. Hvis alt går efter planen kommer der hvalpe i huset i uge 18.
 
D. 2/3-17: Abbie blev i går kørt hjem til Sylvester og allerede da jeg var på vej hjem igen, kom den første melding. Abbie og Sylvester har parret 😍

D.28/2-17:

Abbie er gået i løb og skal i morgen på "kærligheds"-ferie hos Sylvester.

Da det er ca. 2 mdr førend jeg havde forventet det, fik jeg pludselig travlt. I torsdags var Abbie, derfor på KU og fik tjekket hjertet. Attesten kom i dag og hendes status er uændret.

Jeg har denne gang forsøgt - på den korte tid, jeg nu har haft - at fodre hende lidt op, da hun blev virkelig tynd ved sidste kuld. Hun er derfor sat på halv alm./halv hvalpefoder og er derfor lidt småfed allerede inden parringen.
 
D.19/2-17:

Endnu en fantastisk udstillingsweekend.
Jeg havde kun Abbie med og det gik bedre end forventet. Hun fik sit først Elite guld vinder certifikat og blev bedste tæve ud af 7 tæver. Hun var super at arbejde med i ringen og var rigtig meget på.

Cavakikki´s BoggieWoogie (Magnus) klarede sig også super godt. Han blev junior champion og blev plaseret som udstillingens 3. bedste junior hund. Far Lukas blev guld champion og bedste han.


D. 30/1-17:
I går var vi afsted til årets første udstilling.
Både Abbie og Kikki fik et par nye titler med hjem.

Abbie blev Elite Sølv Champion og Kikki blev Guld Veteran Champion og har derved fået sin sidste veteran titel.
Kikki var flyvende på dagen og blev både udstillingens bedste veteran tæve og vand konkurrencen om årets veteran tæve 2016Også en lille opdatering på Freya, som har det super godt og er kommet sig rigtig fint oven på sterialisationen. Hun er blevet endnu mere putte syg og vil pludselig gerne lege lidt med legetøj.

 
D.14/1-17:
Abbie og jeg har i dag været på kursus i Nose Work hos Merete Marx Stenaae. Det kunne godt gå hen og blive en ny hobby :)

Freya blev passet af Connie og Mette (Lukas og Magnus' familie) i mens. Hun er stadig træt, men spiser og drikker som hun skal. Så det går den rigtige vej


D. 13/1-17:
Freya og jeg måtte i går afsted til Næstved Dyrehospital.
Natten til i går var Freya meget urolig. Hun bad om at komme ud flere gange og da hun skulle bæres ned af trappen var hun meget fedtet i pelsen på rumpen. Om morgenen tog jeg hende temperatur, der var normal og slog det hen som løbetidssnask. (Hun var på dag 6)
Da jeg kom hjem fra job, havde hun tisset på gulvet 4 gange. Hun var stadig meget snasket, men ingen feber. Jeg besluttede derfor at lade dyrlægen tjekke hende inden vi gik på weekend og det vidste sig at være et klog træk.
Dyrlægen var ikke i tvivl. Freya havde livmoderbetændelse. Så fredag eftermiddag måtte hun i narkose.
Hun har det efter omstændighederne godt.
Louise Østengaard | 4660 St. Heddinge  | kennelcavakikki@gmail.com