Nyheder 2023







. 29.10.23 Vi har brugt oktober på at få de sidste avlsgodkendelser på plads. Dora er blevet øjenlyst uden anmærkninger og hjertescannet med 0 i mislyd og 1 i prolaps. Vi er nu klar til at kigge efter en kommende hanhund.


D.13.06.23​ I torsdags var Dora og jeg i Glostrup til MR-scanning. Doras svar er kommet. Hun er MR-scannet med følgende resultat: CM 2C , SM 0C Vi er utrolig glade for resultatet og kan nu se frem til de resterende undersøgelser


D.15.03.23: Uhhh det er længe siden, siden er blevet opdateret. Men vi har haft så travlt... Dora sætter virkelig liv i huset og kræver vores fulde opmærksomhed. Hun er en fantastisk bandit, der sætter fut i vores hverdag. Jeg elsker at træne med hende og hun er vild med det og vil rigtig gerne arbejde. Vi har gået til hvalperally hos Connie og er nu startet til alm rallytræning i Dch Herfølge. Vi går også til styrke/balancetræning, så hun forhåbentlig kan få en stærk og smidig krop. Viol blev meget trist efter vi sagde farvel til både Abbie og Kikki sidste år og mistede helt lysten til at træne og hun nægtede at gå en rallybane med mig. Jeg valgte derfor at vi først holdt en pause og derefter startede på et kursushold hos Connie. Det var SÅ givende og jeg fik endelig min glade træningsmakker tilbage. Får at få vendt vores dårlige konkurrencespiral startede jeg igen i efteråret op til et par rallykonkurrencer i begynderklassen. Det var en fantastisk følelse endelig at have min pige tilbage og vi gik vores livs bedste baner til indvielsen af DKK´s nye hal i Ringsted. Vores resultater udløste også cavalierklubbens guldsportshund i begynderklassen igen i år. Holdet hos Connie er desværre slut, så vi er tilbage på familiehundeholdet i Dch Stevns. I perioder er hun mega glad og på når vi er der og i andre perioder virker hun usikker og utryk... Jeg har besluttet at vi tester øvet klasse af igen i år og så må vi se om hun kan holde gejsten eller om vi skal finde på noget andet. I efteråret afholdte cavalierklubben en tricks konkurrence. Den deltog vi selvfølgelig også i og minsandten om ikke Dora blev nr 3 i begynder.