Drægtighedsforløbet

Kikki er blevet parret med Toffi
D. 30/1-13 (15 min)
D. 1/2-13 (17 min)
D. 3/2-13

Fødsel

D.03.03.2013 - KIKKI HAR FØDT TO STORE SMUKKE PRINSESSER - BEGGE MED RUMPEN FØRST.

Da jeg stod op i morges, havde jeg ikke troet at jeg ikke skulle i seng.

Dagen gik stille og roligt. Vi var ude og gå en tur i det gode vejr og Kikki nød det.


Fra kl. 17.35 til kl. 21.10 var Kikki i haven 6 gange for at få tømt sig. Så var jeg klar over at vi var igang med opblokningen.Kikki har veer og synes ikke det er spor sjovt


Kl.22.03 fødte Kikki den første hvalp ude i haven. Jeg fik klippet navlestrengen og begyndte at tørre hvalpen imens vi gik ind. Kikki hoppede med det samme op i fødekassen og var klar til at vaske sin baby.

Så ringede jeg til en god træningsveninde, som havde spurgt om hun måtte overvære en fødsel inden det blev hendes tur.


Efter at den første hvalp var blevet født stoppede veerner.

Kl. ca. 23.00 gav jeg Kikki 1/2 kalktablet. Hun ville ikke drikke vandet den var opløst i, så jeg rørte en æggeblomme ud i vandet og så passede det damen.

Derefter tog jeg hende i snor igen og så gik vi igen i haven for at forsøge at få gang i nogle veer.

Kl. ca 23.30 gav jeg igen kalk og fortsatte min travetur.

Kikki var ved at være godt utilfreds med ikke at måtte være hos sin baby, så da der stadig ingenting skete ringede jeg til dyrlægen og aftalte at mødes med hende derinde (kl. 00.17)

Kikki med sin 1. hvalp, vi venter på at veerne skal begynde


Kl. ca 00.45 Dyrlæge Rikke startede med at undersøge hvalpe og sagde at den så fin ud. Så undersøgte hun Kikki og konstaterede at hvalpen havde det fint. Hun kunne ikke mærke nogle defekter. Den lå stadig i sin fosterhinde og var klar til at blive født. Så vi blev hurtigt enige om at prøve at give noget kalk og noget vestimulerende. Rikke startede med at give en kalkindsprøjtning. Den skulle virke ca. 15 min. og derefter fik hun en indsprøjtning med vestimulering (jeg har glemt navnet - det kommer senere).

Fra Kikki havde fået den sidste indsprøjtning gik der kun 7 min til hun rejste sig og begyndte at skrabe på døren - Hun ville ud og det skulle være nu.


Den sidste hvalp blev derfor født på græsplænen ved siden af dyrehospitalet.


Den stolte hundemor og hendes 2 chokoladeprinsesser