Nyheder 2018Her finder du nyhederne, når de forsvinder fra forsiden. Så kan du altid se, hvad der er sket i årets løb.

Jeg har flyttet "nyhederne 2017" med fra den gamle hjemmeside. Klik på linket oven over, for at tilgå siden.D.26.12.18: Inden juleferien var Viol en smuttur forbi dyrlægen og få foretaget de sidste sundhedsundersøgelser, så hun nu er klar til avl. Hun er testet for EFS og CCS, så det kan registreres på hundeweb, at hun er fri og hun blev undersøgt for patella lux med 0/0.


D. 22.11.18: Lisbeth har arbejdet hurtigt, så resultatet på Viols hjertescanning er allerede kommet. Hun har mislyd 0 og prolaps 1. Så det kan jo ikke blive bedre.

Kikki har også været en tur forbi dyrlægen. hendes løbetid ville ikke rigtigt stoppe denne gang - tværtimod tog blødningerne mere og mere til. Det vidste sig at hendes livmoder og æggestokke var fyldt med cyster og livmoderen var fyldt med blod. Så det endte med en sterilisering. Vi krydser nu fingre for at det ikke har mået at brede sig.


D. 20.11.18: Viol og Freya er i dag blevet hjertescannet hos Lisbeth Høier på KU. Freya skulle deltage i et forskningsprojekt, bl.a. ang den medicin man giver til hjertehunde og Viol skulle scannes med henblik på avl. Så nu afventer vi resultaterne.

Der er også kommet svar fra Holland på Viols MR-scanning og hun er godkendt til avl.


​D. 5.11.18: En lang weekend lakker mod enden. Viol og jeg har været på udstilling i Herning. Viol havde debut i mellemklassen, hvor hun lørdag fik excellent og 3. pl - Vi tog en ekstra da i det jyske og kørte omkring Horsens mandag, hvor Viol blev MR-scannet for SM/CM, så nu afventer vi blot resultatet.


D.24.09.18: Viol tog virkelig rumpen på mig i går ved DKK’s internationale udstilling i Ballerup. KBH junior vinder 2018 - Excellent, 1. vinder, jun.cert, ck, 3. BTK Jeg er så stolt af min lille bandit


D.08.09.18: Jeg er så stolt af Abbie. Hun er i dag blevet sjællandsmester i rally lydighed i øvede kl. ved et stævne i Dch Humlebæk. D.07.09.18: Så er processen for at få Viol avlsgodkendt gået i gang. Hun er nu øjenlyst uden anmærkninger.


D.25.08.18:

Så lykkedes det endelig! Viol har i dag til Cavalier klubbens udstilling i Vipperød fået sit 1. officielle excellent samt blev placeret som 4. bedste junior ud af et stort felt på 9 tæver - Jeg kan næsten ikke få armene ned.

D. 18.08.18: Seje Abbie var i hopla til rallystævnet i DcH, hvor hun fik en 2. pl i øvede kl. med 91 point og for første gang bestod åbenkl. med 79 point

​Jeg har oprettet en ny fane med billeder fra hvalpetræffene gennem tiden. En af ulemperne ved at skifte hjemmeside udbyder, er at nået går tabt. Jeg mangler derfor billeder fra træffet i 2011, 2013 og 2014. Jeg vil forsøge om jeg kan finde dem i gemmerne.


D. 14.08.18: I søndags afholdte vi årets hvalpetræf - Stort tak til alle jer der havde tid og lyst til at "komme hjem". Jeg elsker at få lov at se jeres fantastiske vidundere. Se alle billederne på facebook/instagram-siden.


D.29.07.18: Så har Abbie og jeg igen været til konkurrence. Denne gang med et godt formål. Vi deltog i "hundesport mod cancer" på Garbogaard. 1. prøve gik rigtig fint. Abbie fik 93 point og blev 3. vinder. 2. prøve gad hun tilgengæld ingenting. Vi kun lige rumpen med i mål med 73 point. Men en sidsteplads er vel også en slags nr. 1 :)


Husk at tilmelde jer til hvalpetræf.


D.10.06.18: Abbie og jeg har været til Rally konkurence i DcH slagelse. Abbie er rykket op i øvet og endelig lykkedes det at bestå klassen og oven i købet med 90 point, en 2.pl og vores første pind.


D. 16.5.18: Det har været en travl tid.

Kristi Himmelfartsferien blev brugt i hundenes tegn. Torsdag var Abbie og jeg til dobbelt rallystævne i Dch Humlebæk. Abbie startede 1. åbenkl. ud med at stikke snuden i jorden og fjolle rundt efter harrelorte, så vi forlod banen efter 4 skilte... begynderbanen gik en del bedre. 94 point og en 2. pl. samt vores sidste oprykningspind. Det betød at resten af dagen skulle foregå på baner uden snor, hvilket resulterede i 2 IB mere.

Fredag og lørdag var Viol og jeg på udstilling i Roskilde. Viol er blevet super sej til at fremvise sig i ringen - Jeg er så stolt af hende. Dommerne synes dog at hun er for lille og spinkel, så vi må igang med at bygge muskler på. God det er blevet sommer, så vi kan komme ud og gå nogle ture.


Tirsdag kørte jeg til foredrag på Evidensia Næstved. Temaerne var Hjerte/lunge-orm og den nye engflåt. Altid dejligt med opdateret viden.


D.6/6-18: Abbie og jeg har haft en fantastisk Rally-weekend.

Fredag aften var vi til DKK stævne i Rødovre, hvor Abbie fik sin sidste pind og blev Rally-Begyndermester og lørdag gik turen til Dch Guldborgsund. Vejret var fantastisk og det samme var Abbie, der med 97 point snuppede 1. pladsen.


D 29/3-18: Viol og jeg har været til påskeskue i Hobelev. Viol var sej og vi fik vores første Excellent og gik videre til store ring om at blive skuet bedste Junior. Her blev vi dog ikke placeret.

Viol fik en super flot kritik "herligt hoved og udtryk. korrekt bid, godt pigment, smukke øjne, velansatte øre, god hals og overlinje, passende krop og benstamme, godt vinklet for og bag, velansat hale, bevæger sig godt fra alle sider, herligt temperament, smuk pels"


D.24/3-18: Så fik Abbie og jeg taget hul på rallykonkurrence-sæsonen. Vi har i dag været afsted til DKK i Tuse Næs. Banen var bestemt ikke til vores fordel. En masse sit og dæk i det fugtige græs... Abbie gjorde det godt og endte med 84 point og vores 1. pind. Dommer Conni Hansen gav os 10 point i helhedsindtryk med ordene "I har et godt flow"


D.5/3-18: I lørdags var vi til vores første udstilling i DKK-regi. Jeg synes Viol gjorde det godt, omend der er plads til forbedringer.

Vi endte med en Very Good. Om Viol sagde dommeren: Feminint hoved, ønsker mere flad skalle, pæne øjne, lidt smalt næseparti, god hals og ryg, lidt faldende kryds, tilstrækkelig brystdybde, passende benstammer, en aning lang lænd, bevæger sig lidt bundet og løs i front, udm. pels.


D. 1/3-18: Sne er dejligt og Viol elsker det. Hun kan bruge hele dagen på bare at løbe rundt i haven. Desværre endte det med en ridse i hornhinden, så vi måtte afsted til dyrlægen. Pga af vejret valgte jeg Køgebugt, da vejene er bedre den vej. Sød og rar behandling - Her kommer vi helt sikkert igen.