nyheder 2017:

30/12-17
Året er ved at gå på hæld og hvilket et af slagsen. Det har været et begivenhedsrigt år for min lille kennel.
Kikki lagde året ud med at blive årets veteran tæve 2016 og også i år har hun kvalificeret sig til at gå om titlen for 2017. 3 x Guld veteran Champion er det blevet til i år og så lykkedes det endelig at få de sidste center, så hun også kan kalde sig Scandinavisk Champion.


Viol kom til verden sammen med sine fantastiske søskende og jeg er så glad for at alle hendes søskende, har fundet nogle fantastiske familier. Viol har arvet sin mor og mormors glæde ved at vise sig i ringen og er allerede en fornøjelse at arbejde med
Det blev også året hvor det lykkedes os at stille og vinde avlsklassen - tak til mine skønne hvalpekøbere fordi I gjorde det muligt.

Abbie er ikke blevet udstillet så meget i år. Hendes pels og tænder, er blevet virkelig træls oven på det sidste kuld. Tilgengæld har vi været til en del Rally Lydigheds konkurrencer, der resulterede i at vi blev Sjællandsmester i begynderklassen. Jeg glæder mig til endnu flere konkurrencer med hende i det nye år.

Det blev også året hvor Freya gav mig en del bekymringer og op og ned ture. Hun lagde året ud med rigtig mange anfald af EFS. Så mange at jeg faktisk besluttede at nu var nok nok. Abbie var dog lige blevet parret og da de to er virkelig tæt knyttet, turde jeg ikke tage Freya fra hende. Jeg valgte derfor, at sætte hende op i medicin. En klog beslutning, for Freya har ikke haft nogen anfald siden.

Tak til alle jer, der har været en del af 2017. Jeg glæder mig til 2018, der komme til at byde på helt nye tiltag, som jeg glæder mig til at løfte sløret for i det nye år.

Godt nytår til jer alle.

D. 4/12-17:
I går vi til DRU´s juleudstilling i Helle hallen. Viol var i løb og blev derfor fremvist uden for ringen - Hun er en fornøjelse at arbejde med og har virkelig arvet både sin mor og fars talent for at vise sig frem på bedste vis.
Kikki var i hopla og hoppede både op ad bordet og snorede rundt i pioetter. Hun havde så meget fart på i ringen at jeg måtte halse afsted efter hende.
Jeg havde også fornøjelsen af at låne Magnus og Lukas. Magnus stillede for første gang i åbenklasse - Et stærk felt på 6 fine hanhunde. Magnus var en stjerne. Han slog de andre og fik sit første cert. Han blev derudover pladseret som 2. bedste han i racen, kun slået af Viols far Sylveste. Det var en fantastisk fornemmelse at få lov at vise sit afkom frem. Tak for lån til Mette og Connie.

D. 18/11-17: Hvor blev min baby af. Viol er gået i løb.

D. 18/10-17: I går var Abbie og jeg til Klubmesterskab i DcH Køge.
Det er jo lidt noget mærkeligt noget, for vi er jo officielt medlemmer i Fladså, med træner i Køge. Så vi må gerne deltage, men kan ikke vinde “pokalen” og titlen. Men konkurrencen er en fin måde at træne konkurrence på, så selvfølgelig deltager vi.
Abbie gik super godt - på trods af løbetid. Det nåede også at blive mørk inden vi var færdige, så åbenklasse blev gået i tusmørket og Abbie var meget obs på de andre på pladsen og måtte have en del ekstra kommandoer, for at blive ved min side.

Det var en hyggelig af og vi vandt både begynder- og åben-klasse. Dog måtte vi lade titlerne gå videre til nr. 2

Tillykke til Mette og Lukas, der blev klubmestre i øvet-klasse, vandt årets bedst pladseret rallyhund, årets rallyhund i begynderklassen, samt årets rallyhund i øvetklasse.

D.25/9-17: Himlen har fået en smuk stjerne. RIP Buster

17/9-17:Fantastisk weekend i hundenes tegn.
Viol er blevet babychampion og Kikki Skandinavisk Champion. Lørdag stillede vi i avlsklassen, da 5 af mine hvalpe blev udstillet på dagen.
Efter 8 år i udstillingsringen, var det fantastisk at opnå dette. Tak til alle jer der gjorde det muligt.


3/9-17: Abbie og jeg har i dag været til rally stævne i Vordingborg, hvor Abbie blev sjællandsmester i begynderkl. Min seje pige.

2/9-17:
Vi har i dag været på udstilling i DDH. Jeg havde kun Viol med og det gik helt fantastisk. Viol var super i ringen. Hun fik sit 1. Baby certifikat og endte som BabyBIS 2

23/8-17: Det har været en travl weekend. Lørdag var Abbie og jeg til Rallystævne i Faxe. En super hyggelig dag - Jeg elsker stemningen til de stævner. Alle er så positive og glade.
Abbie er desværre inde i en periode, hvor hendes jagt-instinkt har rigtig meget overtaget. I torsdag snuppede hun 2 solsorte. Så jeg har rigtig svært ved at fastholde hendes koncentration. Begynderbanen gik alligevel okay. Vi lavede 3 skilte om - det ene var udelukkende min fejl - og fik 83 point. I åbenkl. lå der til gengæld fjer/dun på banen, som dommeren og jeg gik og samlede op under banegennemgangen. Da der blev sagt "start" satte Abbie næsen i jorden og "væk" var hun. Jeg fik kaldt hende tilbage og lavet skiltet og så var hun væk igen. Jeg forsøgte med 3 skilte, men endte med at forlade banen. - Øv, men det er vilkårende ind i mellem.

Søndag kørte vi til udstilling i Lem -vækkeuret ringede 3:15... - Viol skulle stille for første gang. Hun klarede det super flot. Hendes søster Luna rente med SL og er nu baby champion. Hun er blevet så flot. Hun er meget mere harmonisk bygget end Viol er pt.
Magnus fik også SL og er nu unghunde champion. Kikki tog også endnu et cert i veteran kl. Så alt i alt en god dag

D.3/8-17:
I går sagde vi farvel til Bella. Jeg har derfor oprettet siden "Vi minde"
Alle mine tanker går til familien...

D.18/7-17:
Så rejste Milla også ud til sin nye familie og her er blevet lidt stille.
Viol er blevet oprettet på sin egen side. hun er tilmeldt hvalpetræning i Dch Køge og jeg glæder mig til at vise hende frem på sin første udstilling i Lem i slutningen af august.

D.10/7-17:
Kikki og jeg har været på udstilling hele weekenden og sikke en fest min gamle tød havde i ringen. Det blev til flotte ord og certer begge dage. Kikki er nu dobbelt Guld Veteran Champion og blev udstillingens bedste veteran tæve begge dage.
Søndag var babyerne med. Luna skulle rejse med sin far og hans familie hjem. Jeg har modtaget denne skønne billede fra dem

Luna er faldet rigtig godt ind i flokken og elsker at lege med de andre. På billedet ses det tydeligt at det er far og datter.
D.28/6-17: Så er mine skønne babyer blevet 8 uger og er nu klar til deres nye familier. Jeg hader denne tid, men samtidig ved jeg at de nye familier glæder uendelig meget og vil passe godt på mine børn. Hvalpesiderne er opdateret.


D.22/6-17: Hvalpene er blevet 7 uger og siderne er opdateret. Der mangler et gruppebillede, men de vil simpelhen ikke sidde stille. Så jeg arbejder på sagen...

D.15/6-17: Så blev pigerne 6 uger (hvor blev tiden af...) og siderne er opdateret.


D.7/6-17: Tiden flyver afsted. Pigerne er nu 5 uger gamle.

D. 5/6-17: Kikki og jeg var i lørdags på udstilling på Valdemar Slot. Det var en udendørs udstilling, hvilket altid er underholdende med Kikki, da hun ikke altid kan forstå at vi "bare" skal gå rundt på græsplænen. (Vi plejer jo at lave sjove øvelser, så ofte ender det i pioetter)
Kikki gik super godt og fik tilegnet sig endnu et guld Veteran certifikat.

Magnus (Cavakikki´s BoogieWoogie) gik super godt på dagen og lod sig ikke slå ud af skud fra retriverklubbens brugsprøve på pladsen ved siden af. Han fik sit 1. unghunde certifikat og endte som unghunde BIS 2. Jeg e så stolt af den lille fyr og hans ejer, der gør det fantastisk i ringen.

D.1/6-17: Forårskuldet er blevet 4 uger og siderne er opdateret. Der er sket så meget i denne uge. Pigerne vokser og deres udvikling går for alvor igang.
Far Sylvester var i weekenden på internationale udstilling og kan nu kalde sig International Champion - Stort tillykke med den nye titel. Søndag løb han også af med titlen "Bedste han".

I går havde skønneste Freya fødselsdag. Hun blev 8 år.

D. 24/5-17: Pigerne er blevet 3 uger og siderne er opdateret.

D. 17/5: Der er gået endnu en uge og hvalpenes sider er opdateret.
Jeg har også tilmeldt Abbie og jeg til en del rallystævner, når hendes barsel er slut. Derfor er "udstillingskalenderen", lavet om til en "konkurrencekalender".

D. 10/5: Babyerne er nu en uge gammel og hjemmesiden er opdateret.


D.4/5-17: Abbie fødte i går 5 smukke tæver på 2 timer og 6 min. 2 bl/t og 3 ruby.
Det er altså lidt sjovt at Abbie laver samme "nummer" som sin mor. Både Kikki og Abbies 1. kuld bestod af 2 af hvert køn og begge føder rene pigekuld anden gang ;-)
Mor og hvalpe har det godt.


D.30/4-17: Sidste del af Abbie's drægtighed er i fuld gang. Jeg vil forsøge at opdatere lidt hver dag frem til fødslen...

D.26/4-17: Så er ventetiden snart fordi - Der er opdateret om drægtigheden.

Jeg har (på utallige opfordringer) oprettet os på Facebook - Så hvis du vil følge med i vores hverdag og se endnu flere billeder, så er det nu muligt - både på Instagram og Facebook.

11/4-17: Hvalpesiden er opdateret. Abbie er vokset 6,5cm rundt om maven i denne uge.

D.5/4-17:
Der er opdateret om "den lille tykke"

D. 3/4-17:
Abbie og Ginny fylder 4 år i dag 🇩🇰
Og i onsdags D. 29/3 fyldte "Vild med dans"-kuldet 1 år.
Det er så dejligt, at jeg må følge jer alle.

29/3-17: Abbie er 4 uger henne og maven er begyndt at vokse.
D. 25/3-17: Vi har i dag været på den sidste udstilling inden der kommer hvalpe i huset. Begge piger gik super og fik deres center med hjem - Kikki snuppede igen titlen, som udstillingens bedste veteran.

D. 22/5-17: 3. Uge er gået og der er opdateret omkrig Abbies drægtighed.
D.15/3-17: Abbie er 2 uger henne og siden er opdateret.

D. 4/3-17:
Så har jeg hentet Abbie hjem. Hun har været savnet.

Jeg var så heldig at Ulla og Martin skulle til DDH's internationale udstilling i Fredericia og gerne ville have Abbie med. Martin handlede hende til et internationalt cert ved en norsk dommer og Abbie er derfor international Champion nu.
Hende og Sylvester har parret 4 gange siden i i onsdags og den søde ventetid er derfor startet. Hvis alt går efter planen kommer der hvalpe i huset i uge 18.


D. 2/3-17: Abbie blev i går kørt hjem til Sylvester og allerede da jeg var på vej hjem igen, kom den første melding. Abbie og Sylvester har parret.

D.28/2-17:
Abbie er gået i løb og skal i morgen på "kærligheds"-ferie hos Sylvester.

Da det er ca. 2 mdr førend jeg havde forventet det, fik jeg pludselig travlt. I torsdags var Abbie, derfor på KU og fik tjekket hjertet. Attesten kom i dag og hendes status er uændret.

Jeg har denne gang forsøgt - på den korte tid, jeg nu har haft - at fodre hende lidt op, da hun blev virkelig tynd ved sidste kuld. Hun er derfor sat på halv alm./halv hvalpefoder og er derfor lidt småfed allerede inden parringen.


D.19/2-17:
Endnu en fantastisk udstillingsweekend.
Jeg havde kun Abbie med og det gik bedre end forventet. Hun fik sit først Elite guld vinder certifikat og blev bedste tæve ud af 7 tæver. Hun var super at arbejde med i ringen og var rigtig meget på.

Cavakikki´s BoggieWoogie (Magnus) klarede sig også super godt. Han blev junior champion og blev placeret som udstillingens 3. bedste junior hund. Far Lukas blev guld champion og bedste han.


D. 30/1-17:
I går var vi afsted til årets første udstilling.
Både Abbie og Kikki fik et par nye titler med hjem.

Abbie blev Elite Sølv Champion og Kikki blev Guld Veteran Champion og har derved fået sin sidste veteran titel.
Kikki var flyvende på dagen og blev både udstillingens bedste veteran tæve og vand konkurrencen om årets veteran tæve 2016
Også en lille opdatering på Freya, som har det super godt og er kommet sig rigtig fint oven på sterilisationen. Hun er blevet endnu mere putte syg og vil pludselig gerne lege lidt med legetøj.


D.14/1-17:
Abbie og jeg har i dag været på kursus i Nose Work hos Merete Marx Stenaae. Det kunne godt gå hen og blive en ny hobby.
Freya blev passet af Connie og Mette (Lukas og Magnus' familie) i mens. Hun er stadig træt, men spiser og drikker som hun skal. Så det går den rigtige vej


D. 13/1-17:
Freya og jeg måtte i går afsted til Næstved Dyrehospital.
Natten til i går var Freya meget urolig. Hun bad om at komme ud flere gange og da hun skulle bæres ned af trappen var hun meget fedtet i pelsen på rumpen. Om morgenen tog jeg hende temperatur, der var normal og slog det hen som løbetidssnask. (Hun var på dag 6)
Da jeg kom hjem fra job, havde hun tisset på gulvet 4 gange. Hun var stadig meget snasket, men ingen feber. Jeg besluttede derfor at lade dyrlægen tjekke hende inden vi gik på weekend og det vidste sig at være et klog træk.
Dyrlægen var ikke i tvivl. Freya havde livmoderbetændelse. Så fredag eftermiddag måtte hun i narkose.
Hun har det efter omstændighederne godt.