Drægtighedsforløbet

Abbie og Lukas parrede 4 gange, da Abbie var på dag 13, 14 og 15 i sin løbetid.
Lørdag d. 30/1
Søndag d. 21/1 - morgen og aften
Mandag d. 1/2

Fødsel

D.29.03.2016 FØDTE ABBIE 4 SKØNNE HVALPE1 b/t han

1 ruby han

2 b/t tæverAbbies opblokning startede tirsdag aften omkring kl. 17:00. Abbie bad om at komme i haven. Hun tissede 3 gange.

Ca. 17:30 tilbød jeg hende noget aftensmad. Jeg smed det ud over terressen. Hun spiste 1 kugle og rendte ud for at tisse, spiste en kugle mere og rendte igen ud for at tisse. Det gjorde hun 4-5 gange - så samlede jeg maden op igen.

De næste par timer gik med at rende ud og ind.


Kl. 19:06 kom den første hvalp til verden. En fin bl/t han med en lille hvid plet på brystet. Han kom ud med rumpen først midt på stuegulvet og vejede 226g.Abbie gik hurtigt i hvalpekassen og puslede om sin baby. Resten af hvalpene blev født i hvalpekassen.


Kl. 19:33 næste hvalp til verden. En fin ruby han med en tynd hvid streg på brystet. Han vejede 221g. Han kom også ud med rumpen først.Kl. 19:53 kom en fin bl/t tæve til verden. Hun har også lidt hvidt på brystet. Hun kom til verden med hoved først.Kl. 20:29 kom den sidste hvalp til verden. En fin lille bl/t tæve på 201g. Hun kom også ud med hovede først. Fosterhinden var sprunget så hun var lidt svær for Abbie at få helt ud, så jeg måtte hjælpe lidt til. Hun har fået gult halsbånd på, så jeg kan kende forskel på de 2 piger.Abbie klarede fødslen super flot. Hun er rigtig god hundemor, der elsker at putte med sine hvalpe.

Hverken Freya eller Kikki må komme i nærheden af kassen, så jeg har sat et ekstra hegn op omkring den, så hun kan slappe helt af.