Nyheder 2024







D.11.02.24:

Det vælter ind med rosetter.....


I slutningen af 2023 startede pigerne og jeg op på en ny hobby - Nose Work. Endnu en hundesport, som jeg må være ærlig at indrømme, har taget mig med stormen....

Viol er kørt lidt træt i rally. Hun gør det fordi jeg beder hende om det og nogle dage syntes hun da også at det er meget sjovt, men det bliver aldrig rigtig godt. Hun sjusker og i bund og grund gider hun kun arbejde, når der er godbidder i luften. Derfor tilmeldte jeg hende til et opstart-kursus i NW tilbage i august og hun ELSKER det. Til kurset fik lidt lektie, der skulle trænes til næste gang og når setup´et nu var lavet, fik Dora lov at være med. Jeg må sige at jeg er fan og det er pigerne også.


Det gav os 2 mål for december. Jeg havde besluttet at Dora skulle starte konkurrence i rally og havde tilmeldt hende og Viol 5 prøver i DKK. Dora er skøn at træne med, men hun bliver meget hurtigt forstyrret af sine omgivelser. Det bar vores prøver helt sikkert også præg af - Den første nåede vi aldrig frem til start på. Alle de mennesker, hunde og underlaget, der bare duftede fantastisk.... Det lykkedes os dog at bestå 3 prøver bliver Rally Begynder Mester og få point nok til at blive årets rally hund i begynderklassen.

Konkurrencerne med Viol var en blandet fornøjelse. De første nægtede hun at lave sine basisøvelser stå og dæk, så det kostede dyrt. Men den sidste prøve vi gik nytårsaften spillede. Jeg fik fejlvurderet et par øvelser. Men Viol arbejdet helt fantastisk - og vi sluttede af med 89 point, hvilket var nok til for 3. tredje år i træk at blive årets rallyhund i cavalierklubben - denne gang dog i Øvet klasse.

Lige nu er det slut med rally for Viols vedkommende. Hun tænder ikke rigtigt på det og jeg kan mærke at min tålmodighed ikke rækker til at blive ved at kæmpe.


Samtidigt med rallykonkurrencerne tilmeldte vi os også vorers første Sirius Challenge, Som var en NW challenge.

6 uger - 6 søg der skulle filmes og godkendes. Jeg er glad for at jeg har nogle gode træningsveninder, der også havde tilmeldt mig, for det var sværere at filme, end jeg nok lige havde regnet med. Men hold op det er altså en fed sport.

Begge piger fik godkend alle 6 videoer og kan nu prale af titlen Sirius Winter Sniff Challenge Guld 2023.


Vi er alle 3 blevet så stor fan, at vi allerede har kastet os over den næste Challenge.